Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burtonesk said: biz de bir gün 50 yaşına gireceğiz öyle düşün ehe. hiç olmadı stair way to heaven tsihtü giyerim ben... kurt cobain falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sana "Tpyo" diye t-shirt yaptırıcam ben Cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Cuce said: burtonesk said: biz de bir gün 50 yaşına gireceğiz öyle düşün ehe. hiç olmadı stair way to heaven tsihtü giyerim ben... kurt cobain falan t-siht t-sith t-shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Asteroth said: Sana "Tpyo" diye t-shirt yaptırıcam ben Cüce. bana da yaptır giyerim ben de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Asteroth said: Sana "Tpyo" diye t-shirt yaptırıcam ben Cüce. Fikir super yalniz ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Cuce said: burtonesk said: biz de bir gün 50 yaşına gireceğiz öyle düşün ehe. hiç olmadı stair way to heaven tsihtü giyerim ben... kurt cobain falan ay yo yo olur mu öyle şey. ben 50 yaşına gelince burtoneskin söz ettiği espritüel teyzelerden olucam. >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Why wait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 espiri anlayaşımın o kadar gelişmesi için bi 30 yıla ihtiyacım var da ondan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 roket muhendisligi degil rocket science, arada gozume carpti gencler dogrusunu bilsin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ne esprisi? Espri mi var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bombi yazık yav sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aquila said: roket muhendisligi degil rocket science, arada gozume carpti gencler dogrusunu bilsin istedim. evet biliyorum, ama bende artist gibi rakıtsayntist yazamadım orda, türkçesi en yakın mühendis olsa gerek diye düşündüm. roket bilimcisi belki de? hımını. sonuç olarak mesaj açık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burtonesk said: bombi yazık yav sana. hislerimiz pek bi karşılıklı güzelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 orda bitmiş, bir sona ulaşmış; ne diye uzatıyorsun ki. sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kuzum bana laf sokma ihtiyacı duyuyorsanız cevap verdiğimde "uzatmaaaa" demeyiniz. saçma oluyor. derdiniz varsa pm e buyrun. yoksa, gerçekten de yazdıgım her topice laf yetiştirmenize de gerek yok burtonesk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yahu kötü bişey demiş olsam kabul edeceğim yani laf filan da sokmadım ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben bunu bastırayım diyorum tişörte d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Patinin catfightları bi başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bombi said: aquila said: roket muhendisligi degil rocket science, arada gozume carpti gencler dogrusunu bilsin istedim. evet biliyorum, ama bende artist gibi rakıtsayntist yazamadım orda, türkçesi en yakın mühendis olsa gerek diye düşündüm. roket bilimcisi belki de? hımını. sonuç olarak mesaj açık bence. turlceye cevrilemiyosa demek ki turkcede yeri yok, onun yerine turkcede mevcut olan birsey kullanilabilinir. dogrusunu yazmak artistlikse, kraliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ulan iki saattir resme bakiyorum there i three okuyorum ne alaka lan diyorum auehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 utopia said: ben bunu bastırayım diyorum tişörte d: kesinlikle bastırmalısın bence cok yakışabilir boy aynasından da ayrı bi hoş durur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 *çelik ayna* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Saçını çek saçını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 icbukey mi, disbukey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sidekick utopia görevde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar