Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bugün caddebostan sahilde otururken bir tip geldi kafası bayağı iyidi ne içmiş anlamadım şapkama sardı elini uzatıp "ŞAPKAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞ" diyordu sürekli o şakpayı istiyorum kaç para istiosun falan diye satılık değil diyorum anlatamıyorum. arkadaşlar utandı sıkıldı tırstı ben eğlendim. Ama neden yani tanımadığın adamın şapkasına kim sarar kafası iyi olup da. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Satsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi o insanlarla konuşmak çok zor ya bişey diyorlar anlamıyorsun cevap veremiyorsun mal mal bakıyorsun onlar da mal mal bakıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evet oluyor iyi bir teklif werse satabilirdim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Nedenmiş babam çokzengin benim, verir tonla parayı alır fıstığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Çocuğun kırbaç vurma sevdasını kursağında bırakmışsın, yakışmamış. Dela'dan da dayak yemişsin zaten, iyice gözümden düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 pazarlık yapsaydın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dela bi de anlatıyor mu sly ı dövdüm diye ahahhaha prim derdinde adam nelerle avunuyor yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ağzına vurmuş galiba. bi de boynuna bi diş takmış kolye. suleymanın dıo soranlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar