forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Wispy said: GG deki Serena >bu ablaymış bence. nip/tuck sezon 5i izle sonra gel bu yorumu özel mesajla editlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 He he bir de how I met ve couplinge girişecektim. Hayat bütün bu diziler için çok kısa : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Wispy said: GG deki Serena >bu ablaymış bence. İndireyim bakalım. Gerçi önce entourage a başlamayı düşünüyordum ama Penth'in güzel diye yazdığı bütün diziler güzel çıktı. Bir sezoncukmuş zaten.oha dur dur dur Entourage izlemediysen once son bolumune izliyorsun sonra Greek cekiyorsun abi :) Bu dizi keyifli gercekten hosuma da gitti benim ama Entourage bikac ceket buyuk yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 forgiver said: Wispy said: GG deki Serena >bu ablaymış bence. nip/tuck sezon 5i izle sonra gel bu yorumu özel mesajla editlethehe aynn oyle ya, burada pek kendini gosterememis bi de karakteri kirik bi karakter Greek'te. Nip/Tuck'ta ama ooooof offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kyle xy oldu dizi. saçmaladı iyice. destiny de kalıcı değil sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 İlk sezonu bitirince "Ben bunu niye izliyorum?" diye sorgulayacaksınız. (Gossip Girl izleyenler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 uzdun beni penth. inceden eglenmistik ama sen izin vermedin buna :( cok ayip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi noluyo lan, gossip girl, greek, greys anatomy filan. adam gibi seyler izleyin, delikanli olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tartışmayın önemli olan Annalynne McCord güzelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi 1x20'nin sonu INANILMAZ ahhaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 heather graham a benziyor ablası lan sırf bu yüzden diziyi izliycem, şimdilik çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sevismeli mi arkadasim? Nip/Tuck falan gecmis arada onun gibiyse indiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sevismeleri gormuyoruz nip/tuck gibi degil nip/tuck gibi dizi ariyorsan entourage veya tudors veya kiz arkadas oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 204 cok guzel bi bolumdu bu arada, bence iyi bi dizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sevişme isteyen go go californication Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 californication 2.sezon baslamis hatta :) 1 i begenmistim ben epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aa evet californication en hardcore diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tell me you love me yi izlemeden californication demeyin insanları yanlış yönlendirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya 14. bölümden sonra altyazı bulamadım.şu amerikan deyimleri falan acayip kasıyo beni.gerçi çevirmenler de sıkıyo oraları ama hem duyup hem türkçe görünce bağdaştırıyorum bi şekilde gerçeğini anlıyorum. greek subtitle falan diye de yazamıyosun yunan şeyleri çıkıyo. bi help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Sevişme sahneleri için True Blood izlenmesi gerektiği forumdaki ortak kanı sanıyordum :P Greek iptal olmamış mıydı yahu? Daha böyle 2. sezon ortasında falan öyle haberler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 3. sezon var galiba.. any subtitle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yoğ mu halEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sırf başladım sonunu getireyim diye bitirdim ilk sezonu, beğenmedim çok toz pembe geldi. ne küfür var ne meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar