Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2adet soru

Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

1.Olarak Sosoyum lvl 23te bi taktik verdi bana you kill an enemy xxx heal in 9second die ama ben suun merka ettim senaryolarda adama 50dmg verdim oldu diyelim bole olunca bu taktik caliscakmi her dmg verdigim adamlardan alcakmiyim olunce yoksa solo killmi cekmem lazim calismasi icin ?

2.olarak bazen questlerde olsun bana item verio sonunda ama (quest item deil) satilmayan ability olmayan itemler backpackte duruo nedir onlar heralde destroy etmem icin verilmio ? tropy oldugunda sanmiyorum :) ?
Sosyal ağlarda paylaş

O itemların isimlerini

www.wardb.com'a yazıp itemlar hakkındaki yorumları okuyabilirsin. o bootlar fln genelde çöp itemlar oluyo. Ama ben bazı gri itemları atmayıp bankaya koyuyorum quest karşılığı gelenleri.

Mesela avelorn'da takılırken yalan olmasın sanırım Frightened Corpse diye bişeyin içinden Teeth necklace gibi bişi çıkmıştı. Sonra gene avelornda bulunan aslan, gargoyle karışımı bi yaratıktan kesince %75 drop rate'le bu yaratıkların dişleri düştü. Bu dişlerden 10 tanesi ve o diş kolyesi ile gidip tamamen bi tesadüf eseri bi NPC ile konuştum ve bi quest tamamlandı.
Bazı itemların böyle süprizleri olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...