Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goruntu sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuna girdikten bi sure sonra(3 4saat) karakter detaylari adam biraz uzaklasinca kayboluo neden olabilir ? normaldede kayboluo ama baya uzaktayken vede kendi charin elbisesi bile bazen bozuluo high ozellikler ama nereye high
Mesaj tarihi:
bende sürekli grafiklerin içine düşüp duruyorum. belden aşağısı yerin dibinde oynadığım zamanlar oldu, sanırım oyunda çok grafik bug ı var. bu arada "balanced" seviyesinde oynuyorum.
Mesaj tarihi:
Shaklaban said:
Oyuna girdikten bi sure sonra(3 4saat) karakter detaylari adam biraz uzaklasinca kayboluo neden olabilir ? normaldede kayboluo ama baya uzaktayken vede kendi charin elbisesi bile bazen bozuluo high ozellikler ama nereye high

grafik ayarlarında sonradan eklenen bir slider vardı. adı neydi hatırlamıyorum. onu defaulttan sağa çekmeyi deneyin. Mümkünse sola dayayın
Mesaj tarihi:
saluki said:
Shaklaban said:

grafik ayarlarında sonradan eklenen bir slider vardı. adı neydi hatırlamıyorum. onu defaulttan sağa çekmeyi deneyin. Mümkünse sola dayayın

Mümkünse sağa dayayın yazacaktım.
  • Yeni Oluştur...