Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Oyuna girdikten bi sure sonra(3 4saat) karakter detaylari adam biraz uzaklasinca kayboluo neden olabilir ? normaldede kayboluo ama baya uzaktayken vede kendi charin elbisesi bile bazen bozuluo high ozellikler ama nereye high
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bende sürekli grafiklerin içine düşüp duruyorum. belden aşağısı yerin dibinde oynadığım zamanlar oldu, sanırım oyunda çok grafik bug ı var. bu arada "balanced" seviyesinde oynuyorum.
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 suanki kart 9800gt yetersizmi acaba
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 zoom yapinca fln duzelioda tabi öle oynanmaz neden acaba
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hyr alt tab farkli normaldeo oluo bu
saluki Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Shaklaban said: Oyuna girdikten bi sure sonra(3 4saat) karakter detaylari adam biraz uzaklasinca kayboluo neden olabilir ? normaldede kayboluo ama baya uzaktayken vede kendi charin elbisesi bile bazen bozuluo high ozellikler ama nereye high grafik ayarlarında sonradan eklenen bir slider vardı. adı neydi hatırlamıyorum. onu defaulttan sağa çekmeyi deneyin. Mümkünse sola dayayın
saluki Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 saluki said: Shaklaban said: Oyuna girdikten bi sure sonra(3 4saat) karakter detaylari adam biraz uzaklasinca kayboluo neden olabilir ? normaldede kayboluo ama baya uzaktayken vede kendi charin elbisesi bile bazen bozuluo high ozellikler ama nereye high grafik ayarlarında sonradan eklenen bir slider vardı. adı neydi hatırlamıyorum. onu defaulttan sağa çekmeyi deneyin. Mümkünse sola dayayın Mümkünse sağa dayayın yazacaktım.
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 o yarı beline kadar yere batma olayı ata binip inince düzeliyor genelde suda space e basıp sudan çıkınca oluyor.
Öne çıkan mesajlar