nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Batuhan nedir ya? Önce adam olsun sonra futbolcu olsun. Pis artist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bence çok güzel kadro gönül isterdi ki gökhan gönül formda olsun o olsun orda o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 nocom said: nos sadece soruyorum, sercanı kaç defa izledin 90' ? ben sadece ve sadece gs ve tr maclarını ızledım, son vurus yapan vasat bir golcüden öte değil.Manchester united vasat golcü için kılını kıpırdatmaz. Abi allah aşkına genç işte vasat olsa da gençtir önünü açarsan o kendini geliştirir hem alex ferguson işi biliyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kaptan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ilk 11de 5 oyuncumuz var da asıl merak ettiğim bu kadar gol sorunu olan defans 4lüsünden 3ünün milli takımda 11 oynaması=) herşeyi geçtim allahım bu sabride bişi var da yıllardır ben mi görmüyorum.nedir yani saRbinin olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Khelben said: kaptan kim? servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Gilean said: ilk 11de 5 oyuncumuz var da asıl merak ettiğim bu kadar gol sorunu olan defans 4lüsünden 3ünün milli takımda 11 oynaması=) herşeyi geçtim allahım bu sabride bişi var da yıllardır ben mi görmüyorum.nedir yani saRbinin olayı sabriyi sevmesemde, adamda olan sey calıskanlık ve yurek ortaya koyması, fatih terim genelde bu tip adamları oynatıyor zaten motor iman power ile çalıştığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar