DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Renkler bile soluk artık başım dönüor... Bir şansım daha olsa... hiç mi yok? Zaman kalmadı artık inan herşey boş... Ne yapmak istesem kolumu kaldıracak halim yok... Çekilin etrafımdan nefes almak zor... Çekilin... etrafımdan nefes almak zor... Çekilin etrafımdan nefes almak zor... Çekilin... etrafımdan nefes almak zor... Zaman duruyor sanki yavaş, yavaş... Etrafta kimseler yok, ışıklar loş... Tam düşerken uyansam yatağımdan Ama bunlar hepsi yalan hepsi boş... Çekilin etrafımdan nefes almak zor... Çekilin... etrafımdan nefes almak zor... Çekilin etrafımdan nefes almak zor... Çekilin... etrafımdan nefes almak zor... Bin kere ağlarım gitmektense burdan... Üşüyorum üstümü örtsenize?!? Bakmayın öyle... İhtiyacım var başka ellere... Gelmeyin üstüme, üstüme, üstüme... Çekilin etrafımdan nefes almak zor... Çekilin... etrafımdan nefes almak zor... Çekilin etrafımdan nefes almak zor... Çekilin... etrafımdan nefes almak zor... Renk menk yok artık başım dönmüyor... Etrafta kimseler yok, ışıklar boş... Zaman sınır deil artık herşey hoş... Yinede uyanmaktan başka çarem yok... Çekilin etrafımdan nefes almak zor... Çekilin... etrafımdan nefes almak zor... Çekilin etrafımdan nefes almak zor... Çekilin... etrafımdan nefes almak zor... Serhat Aka Porselen Aka Diab.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 26 Nisan 2004 07:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ağlıyamıyorum artık yoruldum... Bir gece daha geçti bak... Gün doğdu... Çok mu zor affetmek savaş dmektense? Yorgunum bilmiyorum... Her gece bir öncekinden daha pişmanım desem ne fayda? Kaç gün oldu bak bir haber yok senden hala... Yorgunum bilmiyorum...offf Zaman ne gösterecek bilmiyorum hala, hala... Bilmiyorum hala, hala... hala... Zaman ne gösterecek...hala... Farkındamısın bilemem ama... Neler geçti onca yıl aramızda? Yılların hesabını bir günde verdirtmem sana... Artık pişmanım... anlasana... Zaman ne gösterecek bilmiyorum hala, hala... Bilmiyorum hala, hala... hala... Zaman ne gösterecek...hala... Serhat Aka Porselen Aka Diab.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 döktür[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 nrelerrdeydin diab =o))) patiuoda senin nickle biri oynuyo ona gore gir yaz pen deilim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar