irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Rahan said: irenikus said: adam kürt olmasına rağmen türk'üm diyorsa sen onun aslında kürt olduğunu nereden bileceksin peki aile ağacına bakarsın, dna testi yaptırırsın, (ki türklerle en çok benzerliğe sahip ırk da kürtler) kürtçe bilip bilmediğine bakarsın falan. arada kaçanlar olur tabi de %90 falan toparlanır. onlar kendi devletlerinden devam eder biz kendimizinkinden. milyonlarca insanın aile ağacına nasıl ulaşacaksın? sadece 3 nesildir soyadına sahip olan, yazılı kayıt tutmayan bir milletin ailesel geçmişlerine nasıl ulaşacaksın? dna testini nasıl yapacaksın? tüklüğün, kürtlüğün genetik formülü mü var? ha türkiye'deki insanları dna kodlarına göre değerlendireceksen o zaman türkiye'de 3 kişiyi falan bırakman gerekir, sen bir üst tura çıkabilirsen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 o zamanda normal değildi, şimdide normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aaa dur dur süfffer bir şey buldum. aynen pkk sempatizanları gibi konuşalım sir gel sen bununla ortak payda bul; "gayr-ı meşru tc hükümetinin nin işgal ettiği türkistan'dan paramiliter kürt milislerini kovuyoruz" meşru bir devleti işgalci varsayıp yapılan bu işgalin yaptığı şiddet eylemlerini meşru kıldığını iddia edebilenler(amacın aracı meşru kılması bu işte sir) varsa ben de bunu iddia ediyorum. hadi bakalım. ben böyle oyun oynuyorum ama valla başıma bişi gelecek sonunda. du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 neye gore bir devlet mesru oluyor da digeri terorist oluyor? kurtulus savasi kazanilmasa ataturk terorist, padisah mesru devletin lideri mi olcakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 irenikus said: .. tüklüğün, kürtlüğün genetik formülü mü var? ha türkiye'deki insanları dna kodlarına göre değerlendireceksen o yok hayır. belli genetik yapılar ırklara göre ayrılıyor. kesin kürt olarak adlandırılmayanları bırakırsın ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hayır, sen bilmem kac milyon insannı rahat edemiyosun diye kovmaya hakkın olduğunumu düşünüyorsun? bunu nasıl başarıcğaını gectim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ubermensch said: neye gore bir devlet mesru oluyor da digeri terorist oluyor? kurtulus savasi kazanilmasa ataturk terorist, padisah mesru devletin lideri mi olcakti? terörist huzursuzluk ve korkudan güç alan örgütlere denir. türkler hiçbir zaman sırf osmanlı zarar görsün, sırf askerleri ölmüş olsun diye saldırı yapmadı, hiçbir zaman osmanlı sivillerini öldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 neye göre hak neye göre değil?? adam kalkmış türkiye cumhuriyeti devletinin meşruiyetini sorguluyor. atatürk törörist mi olacaktı diyor. bu adam türkiye cumhuriyetinin meşruiyetini sorgulama hakkına sahipse ben de kürtlerin bu topraklarda yaşama hakkını sorgulamaya sahibim. çünkü bak avrupa haritalarına burası hep turkey diye geçer o yüzden bu topraklarda türkler yaşayabilir. (bu son cümle kürt milliyetçilerinden quote edilmiştir.) @Ubermench: kurtuluş savaşı atatürk ve 3 bin kişilik çapulucnun yaptığı bir mücadele değildi, türk milletinin topyekün seferberliği idi, savaş kazanılamasaydı o millet de kalmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 RTE e ye haber saldım bu başlığı okusun , kendi başlarına çözecekleri yok terör sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ama pkk sirf uyuzluguna insan olduruyor. emin ol kurtulus savasi sirasinda turk ordusu hic sivil oldurmedi. ahahaha... harikasiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Username'in ile konuya objektifliğini direkt belli edenlerdensin Ubermensch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 suclu varsa sucluyu cezalandırırsın, kürtleri kovmak nerden cıktı? kürtler suclu falan değilki? duğunlerde silah sıkıyolar diye lazlarıda kovalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Rahan said: irenikus said: .. tüklüğün, kürtlüğün genetik formülü mü var? ha türkiye'deki insanları dna kodlarına göre değerlendireceksen o yok hayır. belli genetik yapılar ırklara göre ayrılıyor. kesin kürt olarak adlandırılmayanları bırakırsın ne var. yahu 70 milyon insana dna testi yapamayacağını geçtim, hadi üsper paran var, bir sürü de adamın olduğunu farzedelim, sen bütün ülkenin dna kodunu elde etsen bile yine insanları türk-kürt diye sınıflandıramazsın. dna sonuncunu ele geçirince altta cevap çıkmıyor, başka coğrafyaların insanların dna kodlarıyla kaşrılaştırarak ya da y kormozomunda varsa mutasyona bakarak hangisine daha yakın olduğunu tespit anlayabiliyorsun. türkiye'nin genetik yapısına bakıp da ona göre kefeye koyarsan ülkenin yarısını yunanistan'a yarısını da iran'a postalaman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ubermensch said: ama pkk sirf uyuzluguna insan olduruyor. emin ol kurtulus savasi sirasinda turk ordusu hic sivil oldurmedi. ahahaha... harikasiniz ya. e tabi biz londraya atina ya intahar eylemcisi gönderip sivillerin ortasında bomba patlatmadık. yediğimizden giydiğimizden arttırıp ordu kurup meydan muharebesi yaptık. arada siviller de öldürülmüştür mutlaka. ama hiç bir zaman hedef siviller olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 http://www.trtube.com/vi/53310.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dunyayi ele gecirmemizden korktuklarindan, oyunlar oynayarak bizi durdurmaya calisiyorlar. ama gun gelecek polat gelecek ve butun kurtleri oldurecek. hihihihihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 3K! 3k mıydı 3mıydı? yokda 7 miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 irenikus said: .. ülkenin dna kodunu elde etsen bile yine insanları türk-kürt diye sınıflandıramazsın. faşist misin sen! türk kürt diye ayıracaksın tabi ki asimile mi etmek istiyorsun sen kürtleri??? said: ülkenin yarısını yunanistan'a yarısını da iran'a postalaman gerekir. ben türk dışındakiler yaşamasın demiyorum ki, kürtler burda yaşamasın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ubermensch said: ama pkk sirf uyuzluguna insan olduruyor. emin ol kurtulus savasi sirasinda turk ordusu hic sivil oldurmedi. ahahaha... harikasiniz ya. türkler osmanlı'yı yıldırmak için sultanahmet'te bomba mı patlattı? öğretmenleri mi öldürdü? türk direnişi insanları yıldırma ya da korkutma üzerine kurulu değildi, düşmana da düşmanın yaptığından faklı birşey yapılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Rahan said: ben türk dışındakiler yaşamasın demiyorum ki, kürtler burda yaşamasın diyorum. yahu sana iki saattir dna kodundan kimsenin kürt ya da türk olduğunu anlayamayacağını anlatıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ubermensch said: ama pkk sirf uyuzluguna insan olduruyor. sir, gel bak adam o laf burası için işte; amacın aracı meşru kıldığını düşünüyor bu arkadaş. pkk'nın uyuzluğuna öldürmüyormuş oldukça haklı nedenleri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ha dna'dan anlaşılsa tamam yanı? olmadı kafatası ölceriz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 irenikus said: yahu sana iki saattir dna kodundan kimsenin kürt ya da türk olduğunu anlayamayacağını anlatıyorum ben de. yoo gayet güzel anlaşılıyor. konda'nın araştırmasına göre de 6 ila 11 milyon kürt var bu ülkede. etnisitenin sorulduğu son nüfus sayımından bu yana (1974) geçen zamana göre istatistik hesap yaparsan da 7 milyon oluyor. aaa bak o nüfus sayımının kayıtları duruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Kuzey ırakta resmi kürt devleti kurulsun kürdistanda yaşamak istiyenler de oraya gitsin burdan da toprak isterlerse babayı alsınlar ordaki petrol onlara yeter de artar herkes mutlu yaşar yeter bu kadar huzursuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 insan oldurmek igrenc bir sey, affi da yok. pkk da bu yuzden igrenc bir olusum. tsk da ayni derecede igrenc. su millet milliyetcilik vay efendim ulke vatan ot bok iyi guzel de herkes bunlara ayni sekilde deger vermek zorunda mi? benim icin bunlarin hicbiri 1 tek insan hayatindan daha degerli degil. hani tamam anlayamiyorsunuz bu bakisi, nasil ben sizin milli duygularinizi anlayamiyorsam. lakin bu nefret bu saldirganlik niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar