Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 hemmen yeni yazımızı takdim edeyim Vicdan Mahkumu[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tam gönderirken mesajı elektrikler kesildi. acaip sinirim bozuldu. aynısını hiçbir zaman yazamazsın derler ya tam da öyle oldu şimdi. neyse... açıkçası okumaya başladığımda "işte budur" dedim. güel bir psikolojik çözümleme bekledim. vicdan muhasebesi yapan bir idam makumu, 2 saat sonra cezası infaz edilecek. kafası karışık, düşünceleri çelişkili, ne dieceğini bilmiyor ve normalden farklı davranıyor. evinde görse öldüreceği fareye bile sevecen davranıyor... ben daha da ağırlaşacak, kendisini asmak isteyen bu insanlara karşı içgüdüsel bir kin duymaya başlayacak, öldürdüğü adamın vicdani sızısını hissttikçe kendisini suçlayacak ve yine de onun yüzünden asılacağı için ona da kızacak... diye beklerken bir bakıyorum ikinci paragraftan sonra karşıma kafasında herşeyi çözmüş, gayet de rahat bir adam çıkıyor. doğrusu 3. paragraftan itibaren "tüh be!" dedirttin bana =] ve hatta çok uzun bir yazı bekliyordum. ama bence bu konu üzerinde, hatta belki de bu yazı üzerinde biraz daha çalışsan nefis olur. hatta güzel bi senaryo bile çıkar bu konudan. daha çok psikolojik öğerlere yer ver derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 çok beğendim harika olmuş bence mahkumun hisslerini güzel yansıtmışsın harbiden keşke daha uzun olsaydı okumaya doyamadım yani....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Tahta Kukla'yı ve bu yazını okurken winamp'ten Bard's Song çalmaya başladı:) İki yazı da çok iyi![signature][hline]the one without her name [Bu mesaj Aurora tarafından 21 Nisan 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 up[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Estel çok yoğun duygular, düşünceler içerisinde. Beyitler ya da mısralar yetmiyor ona ne zamandır... Kardeşim benim ama çok güzel yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar