Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Slmlar, Hiç instance a giren varmıdır aranızda, hiç bi yerden görmedim genelde oyun RvR sistemi oldugundan, ins yokmudur yada PQ ve RvR agırlık lı oldugu için abuk subuk gizli yerlerdemidir... Giren ver nerden, nasıl girebilir sölerse bilgilenmiş oluruz. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 T3'de Gunbad var, sanırım Black Fire Pass'deydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Badlands , haritanın sol en ustu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serserie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 http://warhammeronline.wikia.com/wiki/Dungeon Burdan bakabilirsin. Gittim mi gitmedim burda yazandan fazla birşey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sehirlerde var instancelar, gecen kosaraka girdim birine, sonra kosarak ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 selamlar Benim bildiğim ve girdiğim bi kaç instance var Bunlardan biri altdorf'un içinde. Eminim aynı şekilde bi karşılığı inevidable city'de de vardır. (oyunun capital cityleri) Altdorf'da sewers var. Bu sewers'ın bir kaç girişi var her ve bi çok girişinden de sewersın farklı ranklar için olan bölümlerine ulaşabiliyosunuz. Örneğin şehir limanındaki dışı gemi şeklinde olan inn'in alt katında bir kitaplık var ona dokunarak kitaplıgı oynatabilirsiniz. Ancak ordan giriş için rank 40 olman gerek. Bunun dışında söylenildiği gibi MT Gunbad var. Bi arkadaş nerde bulunduğunu söylemiş. içerde epey bi quest var. Bir de quest gibi bişi var. Karşılıgında saglam bir buff alıyosun. Buff questiepey kolay. Quest eren dwarfların önünde bi kamp ateşi var ordaki tencereye tıklayarak alınıyordu yanlış hatırlamıyosam. Ve içerde mantar toplyosunuz. Bu topladgınız manrarları geri goturdugunuzde bir saatlik bi buff alıyorsunuz. her class a uygun buff var. Ancak bu instancelarda respawn hızı biraz yüksek. Yani instance'ın ortalarında kasa kasa ilerleyip orda wipe yersen herşeye baştan başlamak zorunda kalıyosun. Ben epey bi uğraştım. Bi kaç boss kestik. Bazı yaratıklar çok guzel droplar yapıyor. Bu arada MT. Gunbad'ın içinde bir PQ mantıgı da yürüyor. influance kazanıyosun. Boss ölünce loot çıkması mantıgı da aynı PQ'lardaki gibi çalışıyor. instance'ların influence olayı bana wowdaki exalted olma çabalarını hatırlattı =) aynı Chapterlar gibi MT Gunbad'ın da influence rewardları var. Yanılmıyosam en düşük 24 en yüksek 29 olmak üzere başlangıçtan elit seviyesine kadar bütün rewardlar mavi. Ancak istediği influence biraz fazla =) Tavsiyem kalabalık bi grupla gitmeniz. Wipe yeme riskini azaltmış olursunuz. Ben epey uğraşsam da genelde gidicek fazla adam bulamıyorum. Server med pop bi server ve toplam bir avuç t3 char var. A bu arada unutmuşum. Altdorf sewers'da kestiğiniz moblar için şehir rankına fayda sağlıyosunuz. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 güzelmiş : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar