nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sol kulagımdan mı giriyorlar yoksa ruhumdan mı bilmiyorum aldıgım yudumdan mı yoksa cektigim nefes mi elimdekinden isliyorlar beynime melodiler geliyor kulagıma tohumlarını atıyorlar icime libidoma bıraktıgı izdusumler mi körüklüyor yaratıcılıgımı yalnızca ilham mı veriyorlar beni sertlestiren de onlar belki uclarda yasamanın verdigi zevki zorlastıran sancılı sabah uyanmalarımı gunesli bi gune kalktıgımda atalarımdan mı bana armagan ya da arzularımla mı yarattım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 nut tatlı yazıyosun ^^ biraz daha pratik yapman lzm bu konu üzerine ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 brecht gibi. bence güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ehehe sagolun yorumlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar