Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ya bayram nedeni ile aile ile gittik ankaraya aile büyükleri yanına ordan cıktık bilecike gene aile büyükleri yanına simdi geldik mudanyaya tatilmsi biseye pazara kadar burdayim belkide pazartesi ya ben burda napıcam a.q bi bokum göremedim burda icip icip duruyorum kafa bile olunmuyo montania otelmidir bi seydir ordayim netcem ben burda help me please diyorum arkadaslar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 meyhaneler var limanin orda denizalti falan geliyodu ben kucukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 meyhanelere gittim abi ictim ictim kan yok alkol var sadece artık asdsadas geldim otele sıkıldım baydım bisi yapılmıyo burda ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mudanyada sonbahar/kis noolabilir ki zaten cay behcesi falan var 2-3 tane meyhane o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar