Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irıver Clix 2. nesil problemi!


RayCharles

Öne çıkan mesajlar

Almadan önce de size sormuştum kesinlikle al dediniz ben de siparişi verdim geçen hafta elime geçti. Başta çok mutluydum ses görüntü çok iyi veriyo boyutları çok hoşuma gitti ancak ilk haftadan sonra takılmalar, açılmamaya başladı. Bir süre sonra geçiyodu ama iyice sinirimi bozmaya başladı. Daha sonra geçen gün takıldı ve hala açılmıyor. Hiç yere düşürme durumu falan da yok.

Iriver amerika teknik servis'e mail attım aleti bize gönderin garantisi varsa bedavaya tamir ederiz dediler ama adamlar cihazı california'ya göndermemi istiyolar ki bu da çok zor...

Aldığım yere dubai'ye geri göndermek aklımdan geçiyo bana bozuk alet sattınız diye ancak bir sonuç alabilir miyim bundan da emin değilim...

Son çare olarak elektronikçilere vermeyi düşünüyorum ama kesin çözüm alabilir miyim, alamazsam aldığım yere geri verme veya garantiyle tamir ettirme imkanım da kalmayacak.

Napmam gerek bilmiyorum kafayı yemek üzereyim... Ne kadar bahtsızım ya..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

websitesinden sürümünü güncellemeyi dene önce..içinden iriverplus gibi bi adı olan program çıkmadı mı ? benim için ben o programı indirmiştim ordan sürüm falan güncelliyordum..öyle bi dene firmware güncellemek baya etkili bişey iriverda diye biliyorum ben :)
olmassa da bence garantisini bozmamaya çalış nolur nolmaz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...