Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 FREEEEEEEE BIRDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ayrica bu soloya overrated diyen, sarkiyi begenmeyen Ankarada Safakta Meclis parkina gelebilir. Olum dovusu ile sonuclandiririm bu anlasmamazligimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Oh sarki da guzel, sesin de doricim. Artik huzur icinde yatabilirim. GG HF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Azmodai said: FREEEEEEEE BIRDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ayrica bu soloya overrated diyen, sarkiyi begenmeyen Ankarada Safakta Meclis parkina gelebilir. Olum dovusu ile sonuclandiririm bu anlasmamazligimizi. bırak ya 3 notayla solo yazmış adam şans eseri ünlü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bu sefer dayak yiyceksin ekmek, biz de tutmicaz azmoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 3 nota? 3 nota? Arkadasim kurukafa desenli gitar sapla calinacak sarki degil bunlar. Guitar Heroda bile calamazsin sen bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Abi ben 2 parmağımla çalıyorum o soloyu da ben seni yattın sanıyodum sdfasdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 azmo 5 ekmek 0 istek yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ekmek said: Abi ben 2 parmağımla çalıyorum o soloyu da ben seni yattın sanıyodum sdfasdgs 2 parmakla anca bunu calarsin ((((o) Alabama da geldi ki su sarkidan sonra yatacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 memfiz tenesi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 o solonun ilk 1 dakikalık kısmını dory bile çalar lan. geri kalanı da lte çalan birine ne bileyim böyle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sıradaki şarkı bana gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 madonna ne ya orçnuna gitsin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Alabama dan sonra bi Highway to hell güzel giderdi ama anlatamıyoruzsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kafadan bu sarkı geldi.. bitirdi beni aksam aksam.. son siseyi de acayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 istek varmı bilmiyorum ama varsa opeth-in my time of need. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hope leavesten yana kullanırım oyumu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bi de sarah mclahlan cal da hepten sızalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ekmek said: o solonun ilk 1 dakikalık kısmını dory bile çalar lan. geri kalanı da lte çalan birine ne bileyim böyle =/ ARKDASHIM MUSIKDE DUYGHU OLMALI TMAM MI ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 çalışırken yeah yeah yeahs dinliyorum, boş kalmasın, siz de dinleyin severseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 MADBOY said: Ekmek said: o solonun ilk 1 dakikalık kısmını dory bile çalar lan. geri kalanı da lte çalan birine ne bileyim böyle =/ ARKDASHIM MUSIKDE DUYGHU OLMALI TMAM MI ?????? di mi müzik dediğin behemoth gibi olur RÖAĞĞĞAĞĞAĞAĞĞRĞARĞARĞAĞRAĞR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Güzele benziyo, dinleyelim bakalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yeah yeah yeahs süperdir. karen o yönetir. bu şimdi çaldığım albümün adı show your bones, 2006 çıkışlı. eğer başka wj gelmezse fever to tell (2003) albümüyle devam ediciim. bu albüm bi gıdım daha gürültülüdür, şimdiden söyliim. bilgilenmek/edinmek isteyenlerin bilgisine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 phenomena güzel şarkıymış cidden..ilk kez dinledim grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Güzel grupmuş hakkaten, diskografiyi indireyim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar