HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 merhaba bugun bilgisayarıma format atmadan önce gerekli yedeklemeleri yapdıkdan sonra nero ile iso imajına cevirim dedim baya dağınık şekilde idi toplu olsun diye cevirdim (çevirmez olaydım) 8.5gb lık dosyalardan oluşuyordu nero bunu 4gb 4gb ve 5mb şeklinde böldü adını image.iso image.iso.001 image.iso.002 şeklinde yapdı. şimdi bunları birleştirmeye çalışdığımda image.iso yu sadece cıkartıyor winrar. 001 olanına sağ tıkladığımda çıkart gibi bi seçenek gelmiyor birçok iso birleştirme programı kullanmama rağmen hiç bi şekilde 001 ve 002 ile biten dosyaları açamıyorum. daha önce böyle bi sorunla karşılaşıp çözmüş olan yada çözüm yolunu bilen varsa yardımlarını bekliyorum dosyaları kurtarmam lazım bi şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 klasör seçeneklerinden bilinen tüm dosya uzantılarını gözter'i seç sonra xxx.iso.001 yerine xxx001.iso ya işe yaraması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mulgear6 said: klasör seçeneklerinden bilinen tüm dosya uzantılarını gözter'i seç sonra xxx.iso.001 yerine xxx001.iso ya işe yaraması gerekir olmadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 xxxpart1.iso xxxpart2.iso xxxpart3.iso dene bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 iso dosyalarının içine giremiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 buda olmadı sadece normal şekilde .iso olan a giriş yapabiliyorum. dier oluşturduğu 001 ve 002 uzantılı olanlara giremiyorum "çıkart" da yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bi winrar dosyasi yap ".." tıkla sora girmeye calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bilinmeyen format dedi :S tekrardan xxxpart1.iso sekline getirip denedimde ise txt şeklinde açıyomuş gibi görünüyo ama yazdığı yazılar anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sonunda kurtardım dosyaları orjinal isimlerine gitirdim herhangi rar dosyasından "..." yapıp isoları buldum ve onar dedim. başka bi klasöre rebuilt.xxx.iso.001 şeklinde cıkarttı ve burdan arşivlediğim tüm dosyalara ulaşabiliyorum. yardımcı olmaya çalışanların eline sağlık. pff sadece 1.5gb ını kurtardı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 isoları henüz silmediysen bir de HJSplit ile birleştirmeyi denemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Gryphonheart said: isoları henüz silmediysen bir de HJSplit ile birleştirmeyi denemeni öneririm. denemişdim onu malesef oda işe yaramamışdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar