tiybek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 beyler veknilashdan bi yanlislik yapip normal servera gecmistim runetotem ... simdi pve>pvp acildi da karar veremedim nereye geciyim hordun baskin oldugu bi battlegrup bilen var mi aranizda ayrica realm nufusu da kalabalik olmasi lazim xD rampage bgsinde bi realma geciyim diyorum ama karar veremedim halan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 magtheridon. %93 horde %7 ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 baska cevap yok muxD? hordun av kazanabildigi felan bi bg felan :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 horde av kazanamıyor bizde ama paso premade bulabiliyosun. 2-3 saat arası q var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 rampage güzelde arenası çok zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Burning Steps realmini tavsiye ederim:) hangi battlegroupta unuttumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Spinebreaker güzel , bu arada varsa burda spinebreaker da oynayan bi mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Cons said: magtheridon. %93 horde %7 ally oha o kadar oldumu.. tbc öncesi süperdi allyle horde hep kapısırdı premadeler falan simdi keko dolmus horde a anlasılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 neptulonda chari olan felan var mi:P? oranin bgsi nasil acaba bilgisi olan felan :P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 neptulondan kacmıstım ben bundan 5-6 ay önce hic tavsiye etmem valla şimdi nasıl bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Asgard said: neptulondan kacmıstım ben bundan 5-6 ay önce hic tavsiye etmem valla şimdi nasıl bilmiyorum tabi bir horde olarak mi yok ally olarak mi kactin:X rampage icin en iyi pvp serveri ora diyolar ve ayrica nereye kactin, kactigin yerde rahatmisin haha xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Rampage tam pro grup... Cok iyi takımlar var arenada.. arena için diyorsan horde ally farketmio.. ama bg de %50 görüyorum genelde kimin nasıl alıcağı belli olmuyor av de ally üstün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 valla hordeydim ben orda oynarkane 3 mark icin 3 bg yapıyodum çle diyim.şimdi durumum dahada içler acısı:D ama alıstım artık 3 mark icin 3 bg ye girmeye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Bende druid e s2 dizicem diye kafayı yemiştim simdiki karakterimin birşeye ihtiyacı yok.. olmadığı için allylere bağırmıyorum sen burası sen orayı diye amacım eğlenmek oluyor hırs yok yani.. o yüzden bg den 1 mark gelsede 3 gelsede işime yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tiybek said: baska cevap yok muxD? hordun av kazanabildigi felan bi bg felan :F Yok öyle bir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar