Aegean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 varmıdır aynı sorundan müzdarip olanlar? baya fazla sakatlığım, kırığım, çıkığım var, yağmurlu nemli havalarda gg oluyorum resmen. bütün gün dizim ağrıdı, dedim yağmur yağacak bugun diye, az önce elim ve 2 dizim dayanılmaz bi hal alınca yağmur mu yağdı lan yoksa dedim ve öyle olmuş hala da devam ediyo :/ sanırım kireçlenmeye bağlı bişey ama bilemiyorum. tedavisi vs. hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 romatizma olabilir. nemli havalarda ağrı yapan bildiğim hastalık o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Kuvvetli ihtimal romatizma evet. Aynısı anne,baba,abi ve 2 dedemde de olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ben de yaşıyorum aynılarını, hem romatizmam var, hem kırığım çıkığım var bir sürü. Rutubetli havalarda yerlerde yuvarlanıyorum ağrıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aynen romatizma o kesselerde kurtulsam diyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 doğrudur romatizma ve benim bildiğim tek kurtuluş penisilin iğnesi olmak not: eğer penisilin vurucaz derlerse adam ilacı şırıngaya çekince hiç 2 bir etme direk vurdur bekletince donduruyo resmen yara yara gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sakın doktora gitmeden iğne filan olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Emaleth said: sakın doktora gitmeden iğne filan olma. zaten vurcak kısı allerjısı olup olmaıgını sormak zorunda sanırım kımse cesaret edıp vuramaazda nedense kıs aylarına gırdıgımızde eklem bolgelerınde sızlama ve eklem agrısı sıkayetlerıne romatızmaya baglıyoruz.. eklem sıvısının içindeki pozitif ve negatif yüklerin kutuplaşması bu şikayete sızlamaya neden olur kısaca eklem arasındakı sıvı kayganlıgı yıtırır bunu sporcular fark edebılır . hava sıcaklıgı dusuk ıse ıı ısınmadan spor yapmazlar.. cesıtlı sakatlıklar gecırdıgını bahsetmısssın o bolgelerı sıcak tutman ıı gelebılır tabıkı en guselı doktora gıdıp tahlıl yaptırman kan degerlerınden ne oldugu ortaya cıkacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar