Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Az önce elime sıvı sabun döktüm ve musluğu açtığımda sular kesikmiş sil sil gitmiyor ne kadar da pis bişeymiş bu ya! :S -Bu arada erotik çağrışımlara girmeyin yemekten sonra el yıkaması bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 klavyeyi de pislettin o zaman kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sıvı sabun bazen işe yarar... kolonyalı mendil kullan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 içme suyu kullan :D çaydanlıkta felan garanti kalmıstır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 koltuğa halıya falan sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sular kesikte dolapta falan da mı su yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Walla peçeteye sildim su anda memnundum ki sular gelmiş =) Ya ewde yoktuk bi süredir pek su yok az bi içme suyunu da gg etmek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar