cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yanlız uefa şl den daha zevkli olcak gibi grupların hepsi cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 2 ayaklı maçlarla uefa grup maçlarını karıştırıyorsunuz deplasmanlar aynı mantıkla oynanmaz bu ikisinde eğer ilk maçta olimpiakos'u yenersek bu gruptan çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi bence o kadar büyütülecek bi grup değil. 1. bile çıkma ihtimalimiz var diyorum. oynarsak hertha berlin mi kalır olympiacos mu. bi benficadan çekiniyorum işte onda da en azından güzel oynar tek farklı falan kaybederiz gibime gleiyo. metalist falan da çok boş bence, hele sami yende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bence denk takımlar yani gs kadrosu tamam güzel,güçlü ama oynadığı oyun defans zaafları grubun gayette zor olacagını gösteriyor. metalistle dışarda oynamamamız ii olmş,herta ile dışarda oynamakta en iyi deplasman şekli. bence şu evinde oynıyacagı olimpiyakos maçını kesin 3 puan alması lazım aksi taktirde çk zor görünen tablo bence; benfica yener metalist i yener diğer 2 takımla berabere kalır gibime geliyo. 5 puan yetermi bilmiyorum gruptan çıkmak için geçen senede çok az bi puanla çıktık diye hatırlıyorum ama evimizdeki maçları kazanıp dışarda 1 beraberlik oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kadronun karsılıgı futbolu oynasak zaten cıkıp cıkamayacagımızı tartısmayız bile ama defansta bocalıyoruz bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 4 puan ının bile yetme ihtimali var ki 5 kesin yetiyor diye biliyorum =) @kitana ee bide arada top kesmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 walla gs nin grubunun zor olduğunu düşünüyodumki hani daha kolay bi grup adı soyleyemiyorum. biraz şans biraz gunluk performans ki oda şansa bağlı umarım gruptan cıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 3 le başladık hayırlı olsun bakalım :D ilk maçtan sora grupta güvenim yerine geldi resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Benfica+Metalist maçlarından 4 puan alırız,son maç Hertha'yı çıkarırız gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Valla benim güvenim yerinde değil. Galatasaray, istikrarsız hala. Defansta hala büyük sorunlar bulunmakta. Hücumda da Arda'nın bu sene istikrarsız bir form grafiği çizmesi zaman zaman sorun oluyor. Bunları aşmak gerekir önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar