Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercanery yardım

SouLForGeD

Öne çıkan mesajlar

Valla daha once tank oynamadım ama sunu söyliyim crush un plate bonusu var ama karsı realmlarda plate yok :) slash alırsan casterlara ve stealtherlara karsı bonusun olur karsı tarafın tankları scale giyiyo onada sanırım trustın bonusu var crush gereksiz bence[signature][hline]
weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki

tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da

Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi tane saracen trust actım ama hic beyenmedim sahsen saracen ide trustuda sevmeme rağmen :) hp az oluyo 1vs1 savaşta hayatta kalman için defansif ra lar ve parry e abanman gerekcek o zamanda damage outputun dusuk olcak ben highlander slash actim 24 oldum memnunum gayet kırmızı reaver bilem dovdum dt le 4 vurustamavi alıyom deymeyin bendeki keyfe :)[signature][hline]
weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki

tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da

Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben o kadar zaman saracen thrust oynadim hicde kotu deil..eyvallah herkes slash daha iyi diyo ama bilmiyorum 50/50/28 spec ile oynadim 1vs1 - 2vs1 aliodum ayrıca milletin (karsi realmler) slash resistler zaten hayvan gibi..

50/50/28 grup icin olayina gelince yo koyle bisey grup olmadimi tek basima geziyodum hicbi kotu yani yok..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...