Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercanery yardım

SouLForGeD

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar actım bi tane canım çekti hasar cıkısları iyi sanırım highlander actim spec olarak 50 50 rest parry veya 50 44 rest parry dusunuyorum asıl sorun su:Hic dw oynamadım ama sanırım 2 eldekiyle vurma ihtimali skille gore deisiyor peki mesele slash style kullanmak yerine dw stili kullansam 2 elle vurma sansım artarmı? bide hangisi daha iyidir 50s 50dw rest parry mi 50dw 44s rest parrymi[signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
a

Xarsyon Soulforge İce wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Sosyal ağlarda paylaş

50 DW 50 S/T/C gerisini parry ye vercen... Yanilmiyosam off hand vurma sansin base25% yani hic DW puan koymassan bile %25 vurma sansin var. DW ye koydugun herpuan off hand vurma sansini .5% arttirir ve de off hand dmg nide arttirir. Yani eger 50 DW gidersen %50 offhand vurma sansin olur. Ayrica off hand dmg inde cok buyuk degisiklikler olmaz. Mesela
DW 0 yken 50-150 arasi vuruyosan, 50 DW yle hep 150 vurursun (ornek rakamlar).

Slash yerine DW style i kullanmak off hand vurma sansini etkilemez. Off hand vurma sansini dedigim gibi DW ye koydugun puanlar etkiler.[signature][hline]

[Bu mesaj Darkdaemo tarafından 25 Nisan 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle nasıl oynayacağına karar ver solo mu yoksa grpla mı takılıcaksın, merlinde solo takılma ne karar mümkün yada değil bilemiyorum ama grpla takılıcaksan 50dw 50 slash rest parry en uygunudur, solo takılıcam diyorsan imkanında varsa bana göre en iyi spec 48 e kadar auto train edip 50dw 41 slash 42 parry yapmaktır autotrain yapamam dersen 50dw 41slash rest parry yaparsın 40 fln oluyor yanlış hatırlamıyorsam. 44 slash ile 41 slash arasında gerçekten pek bi fark yok style için 44 vermeyi düşünüyorsanda önce o style ı ne kadar kullanıp kullanmıyacağını düşün derim sonuçta solo mercenary nin kullanacağı ana stylelar ds - reflection - hd dır.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Dual shadows nedir ne değildir infille 50dw yapiyolar bu stil için bi yerden okuduydum sanırım diamond slash(50 styli iste emin diilim) dual shadowsdan daha fazla vuruyo ama end cok yiyo dediydi adam o yuzden bence slash 50 lemeye gerek yok itemlarla alırım zaten o halde ben 50 dw 41 slash 40 parry yapiyim saolun...[signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
a

Sosyal ağlarda paylaş

lol elindeki kılıçlar ne renk sana? purp ise tam performans kullanamazsın. bu arada sen rvr yerine alb vs alb mu savaşacaksın :) ayrıca inf i plsız geliştirmek zordur 50 olduktan sonra buffbot gerekecektir bunları göze alıyorsan kasıp kasmamak sana kalmış haa tabi birde new frontiers ile gelicek yeni ra sisteminide unutmamak lazım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

Banane be purp murp 100 qua vendor made lerden daha fazla effective dmg var sorun hasar deil zaten ben bi kere vurana kadar 3 kere vurdu o (longsword aldım) az once bi arkadas dagger yapti onu offhande aldım main handdede mp axe var leblebi gibi kesiyom cok hızlı peki ra ne aliim defansifmi ofansifmi[signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki:
a

Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildigim kadarıyla en iyisi 50 50 rest parry bence 50 sw sart oyundaki en yuksek bleed damage'ini vuran stayl 50 de geliyor [duel shadows] ki sirf bu stayl yuzunden cogu infil dw oluyor ben zegna'nin rr 4 ken rr 7 bi adama 300+ bi damage vurdugunu hatirliyom infil ile saka gibi bi damage[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 50 dw siz merc templati yok benim karar veremediğim slash mi parry mi ra olarak ne oneriyosunuz peki (thanatos sus sen gimp :)) mastery of parry dodger purge ve varsa ip dusunuyorum...yorumlarınız ..[signature][hline]
weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki

tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da

Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay

Sosyal ağlarda paylaş

Merc su anda albin en cok damage i en kısa zamanda vurabilen Light tank'ı bu sebebtendir senin icin hersey damge 50 slash mutlaka olmalı bence[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

bence git bol bol dragon sidi raidlere topla 4-5 respec stone hepsini tek tek dene lol,
crush denemedim stun eden stylelar var galiba netten kontrol et crush hangi realme iyi vuruo diye albda pek crush spec e rağbet yok gibi.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 26 Nisan 2004 06:11 tarihinde demiş ki:
bence git bol bol dragon sidi raidlere topla 4-5 respec stone hepsini tek tek dene lol,
crush denemedim stun eden stylelar var galiba netten kontrol et crush hangi realme iyi vuruo diye albda pek crush spec e rağbet yok gibi.

LOL.. bence sen pendrogana /copy et chari. Pend de sinirsiz respec alabilirsin merchantlardan :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ciguli bende ayni soruyu soracaktım:) lvl 32 bi mercem var kay da su an slsh dw gidiyorum ama 40 da crusha respec edecem. slash midlere iyi vurmuyormus, hiblerde zate kay da olu gibi dendi bana o halde crush mantıklı olabilir.

Bir soru: Simdi ben slash gidiyorum ve thrust auto train oluyo ve diyelim ki lvl 50 ye geldim ve bi tanede respec stone buldum. bu durumda auto olarak gelisen thrust skillini respec edip diger bi skillime ekleyebilir miyim??

(bu arada bende 41 s/c 50 dw ve gerisi parry dusunuyorum parry onemli abicim:P)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...