Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vista SP1 ile bağlanamama


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar dün sp1 yükledikten sonra oyun takılmalar uzun süreli losslar yaşamaya başladım, sistem geri yükleme ile eski haline getirdim ve oyun düzeldi. bu teknik bir açıklama yapılmışmı war forumlarında göremedim bir türlü.
Mesaj tarihi:
oluyor ama benim bildigim hazırda ram tutuyor yani program abansan bile öyle acaip ram kullanım artışı yaşamıyorum ben. simdi yükle desem sorun olsa benden bilicen ayrıca :P
Mesaj tarihi:
Benimde tam aynı olmasa da benzer bi sorunum var. Oyunu laptoptan oynuorum ozellikleri 256mb bi geforce 2 ghz core2 2 gb ramdi.

ilk oyunu yukledim, bi cok sorunlar cıktı. Surekli goruntu kartı yanıt vermeyi durdurdu mesajı aliodum. Windowed oynayınca o hatayı verdikten sonra kendine gelmedi daha kısa suruyo diye ole yapmaya basladım. Goruntu kartı surucusu update ettim iyice beter hale geldi fps. Kesmedi gittim 4 gb ram aldım taktım. Pek bişi farketmedi. 1 senedir kullaniorum format atmadım hiç dedim. Gittim format attım. Formattan sonra ilk yukledigim sey WAR oldu. Harika çalışmaya başladı. Sonra SP1 yükledim vistaya biraz yavaşladı. Goruntu kartı surucusunu yuklersem belki duzelir dedim iyice batırdı. Sonuc olarak ben de SP1 öncesine geri yükledim. Sp1'de 4gb rami gormesine ragmen yavas oynadıgım oyun sp1'siz şu an cillop gibi çalışıyor 1gb ramimi gormemesine ragmen.

Sonuc olarak Sp1 bilgisayarımı resmen yavaşlattı şu an kullanmıyorum. Bi sorunum yok. Tavsiye ederim. Varsın güvenlik açığı olsun bilmemne olsun. İçerde FBI dosyaları saklamiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...