Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Arkadaşlar dün sp1 yükledikten sonra oyun takılmalar uzun süreli losslar yaşamaya başladım, sistem geri yükleme ile eski haline getirdim ve oyun düzeldi. bu teknik bir açıklama yapılmışmı war forumlarında göremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bende bir sorun olmuyor? hatta sp1i indirmekte fayda var... sistem dosyalarından bazıalrı sapıtmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FloWAR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bende de bişi yok SP1 iki makinede kurulu sadece ram düşük olanda rvr lerde takılma oluyor. (Efectlerden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 2 cigabayt olan bilgisayarın xp ile vista performansı arasında fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 vardır kesinlikle vista daha yavaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hayır vista daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eminsinmisin işteyim sabah gidince basarım formatı bak bişi olursa gelirim buraya wow wh grid yüklemek kaç işletim sistemine bedel biliyorsundur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yanyana 2 bilgisayar var bende 1inde vista 1inde xp yüklü vista hem daha hızlı açılıo performanstada bi düşüş yok vistada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yükle diyorsan yükleyecem bende 350-400 arası ram tüketimi oluyordu vistada 2gb warhammerı kaldırırır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oluyor ama benim bildigim hazırda ram tutuyor yani program abansan bile öyle acaip ram kullanım artışı yaşamıyorum ben. simdi yükle desem sorun olsa benden bilicen ayrıca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Benimde tam aynı olmasa da benzer bi sorunum var. Oyunu laptoptan oynuorum ozellikleri 256mb bi geforce 2 ghz core2 2 gb ramdi. ilk oyunu yukledim, bi cok sorunlar cıktı. Surekli goruntu kartı yanıt vermeyi durdurdu mesajı aliodum. Windowed oynayınca o hatayı verdikten sonra kendine gelmedi daha kısa suruyo diye ole yapmaya basladım. Goruntu kartı surucusu update ettim iyice beter hale geldi fps. Kesmedi gittim 4 gb ram aldım taktım. Pek bişi farketmedi. 1 senedir kullaniorum format atmadım hiç dedim. Gittim format attım. Formattan sonra ilk yukledigim sey WAR oldu. Harika çalışmaya başladı. Sonra SP1 yükledim vistaya biraz yavaşladı. Goruntu kartı surucusunu yuklersem belki duzelir dedim iyice batırdı. Sonuc olarak ben de SP1 öncesine geri yükledim. Sp1'de 4gb rami gormesine ragmen yavas oynadıgım oyun sp1'siz şu an cillop gibi çalışıyor 1gb ramimi gormemesine ragmen. Sonuc olarak Sp1 bilgisayarımı resmen yavaşlattı şu an kullanmıyorum. Bi sorunum yok. Tavsiye ederim. Varsın güvenlik açığı olsun bilmemne olsun. İçerde FBI dosyaları saklamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar