gkaradagan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Oyunu Yeni Yukleidm 30 Gun Bedava Fakat ... Bittiğinde Oyun Nerden Alabilirim Pre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ayın 8inde aktif olucak üyelik uzatma vs. Yahu sabret biraz nedir bu heyecan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Öncelikle hoşgeldin. Şimdi oyunu eğer 50 YTL verip aldıysan bir ay boyunca oynuyorsun ücretsiz olarak bir ay sonunda siteye gidip kart bilgilerini gireceksin onlarda senden her ay tıkır tıkır çekicekler oyunun aylık ücretini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gkaradagan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 tmm anladım teşekkurler ilk mesajda ne heyecan demiş ardkas ama ben bilmiyorum oyun hakkında yeniyim bilmioyrum pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Peki bende bişey sorayım.Ea storeden alanlar nasıl olucak eastore her ay kendisi biz bişi yapmadan çekmeye başlıcakmı yoksa bitince bizmi bildiricez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 EA Store dan sadece oyunu aldın, bundan sonraki aylık ödemeleri GOA ya war-europe.com üyeliğin üzerinden kredi kartı bilgilerini girerek yapıcaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achileus33 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yha beyler prepaid game card konusunda bilgisi olan varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar