Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gören ve windoza kendini entegre edip, varlığını fark ettirmeyen, ufak ve bol işlevli bi program arıyorum. Bilen, gören veya duyan varsa, rica edeyim :) Böle kopyayıp yapıştırırken mesela dosyanın aynısını mı buldu, hemen soracak tarihlerini gösterip "ne yapayım bunu yapıştırayım mı es mi geçeyim" diye, sora 2-3 farklı kopyalama olayı olabilecek mesela ctrl+c+1'e basıp 1. clipboardı dolduracam, ctrl+c+2ye basıp 2.yi, ikisini de saklıycak aynı anda vs. vs. böle bişey arıyorum işte...
Mesaj tarihi:
ya bilen yoh mıdır? oper dediklerin bodoslama explorer yeniliyor ööle abartı bişeye gerek yok :)

hmm aslında bi arkadaşta görmüştüm, bu sabah aklıma gelmişti de, download.com'da buldum hehe :D

ahada link
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
ya bilen yoh mıdır? oper dediklerin bodoslama explorer yeniliyor ööle abartı bişeye gerek yok :)

hmm aslında bi arkadaşta görmüştüm, bu sabah aklıma gelmişti de, download.com'da buldum hehe :D

ahada link

1.2 si varmış sanırım bunun. pro sunu buldum ben. hehe :D
yalnız nasıl ayarlamak lazım bunu? ocpy paste yaptım normalden uzun sürdü sanki :S
Mesaj tarihi:
yararlı tabi.
kopyalamayı pause edebiliysun, cache boyutunu değiştirebiliyosun. Kopyalarken overwrite için bikaç seçenek sunuyo sana, daha yeniyse yapıştır atla ya da klasik bodos hepsini yap vs. diye. Batch halde kopyalama yaparken hem tek tek dosyaların hem de tüm işlemin progress bar'ı var falan. ii baya
Mesaj tarihi:
ben bayağı memnun kaldım, güzel bi program.. allahın her günü oradan buraya bunu kopyla şunları düzenle yapan bi eleman olarak hiç bi yamuğunu görmedim :)
  • Yeni Oluştur...