Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Ninja scroll un filmini bulduk iledik 2 tanede res dizisi bulduk ama devamini bulamadik bilen varmi ....(anime)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 yanlış hatırlamıyosam ninja scroll'un devamı diye bişey yok. onlar fake. yine de emin değilim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 official açıklama: "there may be people trying to cash in on the popularity of ninja scroll, but there is no sequel by the same creators or with the same characters as the original jubei ninpucho."[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ninja scroll film hadi onun devami yok ama hell spawned ve revenge of jubei diye iki tane 45 dakkalik dizi var ve bunlar bariz bi sekilde bitmiyor onlarin devami varmi dizi olarak yani.... Take care........[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 benim bildiğim ninja scroll tek bir oav. dizi olarak ilk kez senden duyuyorum. devam filmi ise kesinlikle yok. (bkz yukardaki official açıklama).[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 ninja resurrrection olarak arat kazaada zed, 2 bölüm var zaten topu topu, gene jubei falan var zaten,[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 taam aratıyım izliyim de, adamlar "yok öyle bişey, biz çekmedik valla" diyolar :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 anladım senin derdini dragoncum ninja resurrectionun devamı çekilmedi malesef. bi ara ingilizceye çevrilmedi diyolardı sonradan çekilmediini solemeye başladılar. ayrıca ninja scrolla ilgisi yoktur. ninja scrolldaki kibagami jubei samurai showdowndaki kibagami genjuro ile orjinal japon kara muratı yagyu jubeinin karışımıdır. ninja resurrectiondaki jubei ise direk yagyu jubei.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 OHAA ciddenmi bizde Norakla izlerken bayagi bi benzetme yapmistik resmen sok oldum eyvallah bilgi icin thanx again... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 hatta karakter hakkındagenişbilgi :))[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 samurai showdown diince farketmeyenler de farketmiştir zaten heralde ama samurai showdowndaki jubei ile ninja resurrectiondaki jubei aynı yagyu jubei oluyo. onu eklemeden edemedim...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar