Arién Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sardius said: hehe nasıl işe yaramasını bekliyorsun abi? patır kütü adam kesebilecegini mi sanıyosun ki su an? hangi speci denersen dene karakteri adam gibi ögrenene, adam gibi premade kurana kadar rr60 ı devirene kadar sıkıntı cekiceksin:) benim order olrarak hic korkmadan dalıp kestigim sorc larda var ama yakınına yanasmaya cesaret edemediklerimde var misal strayer k8p de:) bu hayvan cok hızlı kesiyor beni. ama onunda tek avantajı her zaman arkasında bi kaç healerla girmesi. healer olmadan oda melee lere karsı cok bişi yapamaz yakından. ama adam bi garip. bana 2.5k vuran tek sorc:P en azından biraz farklılık hissettirsin bizim için yeterli.. arkadas oyunu bırakma derecesine geldi öyle diyim.
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sardius said: hehe nasıl işe yaramasını bekliyorsun abi? patır kütü adam kesebilecegini mi sanıyosun ki su an? hangi speci denersen dene karakteri adam gibi ögrenene, adam gibi premade kurana kadar rr60 ı devirene kadar sıkıntı cekiceksin:) benim order olrarak hic korkmadan dalıp kestigim sorc larda var ama yakınına yanasmaya cesaret edemediklerimde var misal strayer k8p de:) bu hayvan cok hızlı kesiyor beni. ama onunda tek avantajı her zaman arkasında bi kaç healerla girmesi. healer olmadan oda melee lere karsı cok bişi yapamaz yakından. ama adam bi garip. bana 2.5k vuran tek sorc:P 2.5 k yedigin skillin ismi ne?
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 word of pain. 2600 vurdu actım logu baktım. buymus dmg tipide spirit nasıl yerim bunu anlamadım ki spirit resist 900 lerde falan. resist debuff atmışlardır belki ama ne bilim yine cok abartı geldi
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 abarti degil.adamin renownu yuksek inti de caplenmis durumda. close quarterda kullaniyordur.45 feet icinde atmissa o skilli sana %25 daha fazla dmg yiyorsun.2500 az bile yemissin:)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yeni toughness sisteminde degişebilir bu. artık dogrudan dps degil % olarak dmg reduction geliyor. buda yüksek dmg lerde daha fazla reduction yapmasini sagliyor gibi anladım. ayrıyetten bi sorcun attack sırasında inti ne karsı tankda toughness çalışıcak. bonus dmg olayı var eger ki 1000 int li bi sorc 800 tough lu bi tanka 200 bonuslu vuracak. ama tabi terside gecerli. artık tanklar toughnesı capleme durumunda ki melee veya range dps lerden bonus dmg yememek ve hatta (-) bonus vermek icin.
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sardius said: yeni toughness sisteminde degişebilir bu. artık dogrudan dps degil % olarak dmg reduction geliyor. buda yüksek dmg lerde daha fazla reduction yapmasini sagliyor gibi anladım. ayrıyetten bi sorcun attack sırasında inti ne karsı tankda toughness çalışıcak. bonus dmg olayı var eger ki 1000 int li bi sorc 800 tough lu bi tanka 200 bonuslu vuracak. ama tabi terside gecerli. artık tanklar toughnesı capleme durumunda ki melee veya range dps lerden bonus dmg yememek ve hatta (-) bonus vermek icin. ordaki sayilari ornek olsun diye verdi. I want to make it 100% clear that the examples I use here are 100% PIGWANKmeaning you shouldn't compare these to numbers you see on live or on PTS. They are just easy round numbers we can use for example to better show our players how things work. orjinal post
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 nasıl? anlamadım. sayılar tabi örnek. ofensif statlar ile defansif stat calışma mantıgı bu olacak sonucta. aradaki farka göre yüzde olarak bonus dmg kazanıyor veya kabediyor. tabi sadece toug degil resistlerde devreye giriyor vs. pts de oynamadım ama orda tough etkisi sanırım eklenmemiş henüz. yani su an tankların orda aldıgı dmg ler biraz abartı olabilir.
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 1e1 oraninda olmaybilir ama sonuc olarak toughness yedigin dmgi dusurucek.test serveri 2 safhaya gecicek idi belki o sıra bunu test ederler.
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bi sure once wounds dusurup toughnessi arttirdim, suan bile cok efektif toughness.. gerek melee gerek ranged dpsye karsı hayatta kalmayi vs cok kolaylastiriyor. toughness = efektif hp aslında. yeni patchte daha da guzel olacak gorunen o ki. yalnız tankların vs invader+warlord olmadan gerekli toughness a yani 700+ ve 700 str uzerıne cıkmaları baya zor olacak.
Myser Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 rr60-70 arası sorceresslar için rvr/sc build; http://www.wardb.com/career.aspx?id=24#0:0:7:32:15:41504:29:563:569:9514:9516::::673:674:671:9544 Party; 1 chosen-quake ile karsı party yi etkisiz hale getirebilir,twister addonu aynı anda 3 aurayı efektif olarak kullanabilir,ayrıca party nin main dps ini guardlamakla mukelleftir. 1-2(tercihe göre) sorceress-yukarıdaki builde sahip 1 magus-riftbot 1 dok 1-2(tercihe göre) zealot bu şekilde hazırlanmış organize 2 party ile 68 order black crag hb de katliama ugramıstır. öncelikle burada sorceress ın en güclü silahı paralyzing nightmares dir, glorious carnage ile uzaktan atılmıs birkaç aoe ile rahatlıkla m4 açılır,gloom of night ve ice spikes atıldıktan sonra magusun riftlemesiyle birlikte paralyzing nightmares kullanılır ardından disastrous cascade ve shadow knives ile devam edilir.pit of shades stack olmadıgından ve disastrous cascade ve shadow knives a kıyasla dps inizi dusureceginden pek tercih edilmez. triumphant blasting yanınıza gelmeye çalışan herhangi bir bw ya da witch hunter dan sizi korur ayrıca dragonwake,caledor gibi köprülerin bol oldugu bir haritada işinize çok yarayacaktır. close quarters sorceress ın olmazsa olmazıdır, aoe ya da single target, her sorceressta bulunması gereken bir tactic dir. duruma göre misdirection,shroud of darkness ve size focus fire yapan bir shadow warrior,bw ye atılan bir detaunt hayatınız kurtarır. dar alanlarda gecen kalabalık savaslarda(örnegin altdorf sokakları buna cok musaittir) warbandde bulunan herkesin aynı anda kullanacagı lasting erupting blast potion(18 saniye boyunca 15 feet alana 3 saniyede bir 112 pure damage-aoe target sınırlaması yok o alanda ne kadar kisi varsa hepsine vuracaktır) dusman healer larını fazlasıyla ugrastıracaktır. yine duruma göre (kale kusatmaları gibi) focused mind ile birlikte kullanılmıs bir black horror( aynı anda 2-4 sorceress ın kullandıgı varsayılırsa karsı taraf için 160-320 initiative kaybıdır) kale duvarı uzerinde ne var ne yok temizleyecektir. kısacası öncelikle sorceress ın efektif olabilmesi için organize bir party ye ihtiyacı vardır, tek başına hiçbir şeydir ( backlash 750 pure damage vuracagından dolayı yaklasık olarak 10 backlash kendi kendinizi yok etmenize yol acacaktır).bw lerdeki kadar saglam aoe ability lere sahip olmasa da(bunun sebebi bw lerin instant aoe ability lerinin-spreading flames-detonate-backdraft-, ayrıca funnel power-wildfire gibi int den fazlaca bonus alan,fan the flames gibi aoe ability range lerini artıran- rain of fire -detonate- ability ve tacticlerinin olmasıdır) sorceress lar iyi oynandıgı takdirde bir party nin olmazsa olmazıdır.
cemouz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 arkadaşlar meraba. su anda 38 rank, 34 renown rank sorcerer karakterim var. daha önce magus karakteriyle 30 ranke kadar oynamıştım.bir de 20 ranke kadar BW açmıştım. sorcerer racei dier ranged dpslere göre oynaması daha zevkli.
cemouz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Hao said: katılmıyorum. tam olarak neye? ve de neden tabiki
interperez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bu konuda paylaşılmamış; Chop fasta+İnfernal wave cd sini 5snye düşüren tactic. Full spam İnfernal Wave.:)
Hao Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 cemouz said: Hao said: katılmıyorum. tam olarak neye? ve de neden tabiki sorcerer bana zevk vermiyor, gerek tasarımı gerek kullanım mekaniği olaraktan. witch elfin throwing daggerini rdps olarak kullanmayı tercih ederim :X
interperez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 interperez said: Bu konuda paylaşılmamış; Chop fasta+İnfernal wave cd sini 5snye düşüren tactic. Full spam İnfernal Wave.:) Bu arada sorc demişken No Manner'ı es geçmeyelim;
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Morale stack gidince oyunu bırakan nooblar mı?.
Öne çıkan mesajlar