Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yapmış, yapacak olan, yapmayı düşünen, başvurularla ilgilenen kim varsa ne biliyorsa döksün buraya. Benim kafam karıştı ne yapsam bilemedim, avrupa istemiyorum, ingiltere amerika 2-3 sene iş tecrübesi istiyor. İş tecrübesine çok dayanması aslında iyi ama ben vakit kaybetmek istemiyorum. Daha bi mühendisliğe yakın bir şey de olabilir. Makina Mühendisiyim. İngiltere, Amerika vs. var kafamda. Gereksiz mesaj atanlar yönetim tarafından cezalandırılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Merhaba, Biraz benim okuldaki MBA'den bahsedeyim. said: The Alberta MBA is built on Alberta tradition: great ideas, hard work and outstanding people. A host of degree options, coupled with small class sizes, an applied hands-on learning style, and close ties to nearly 20,000 alumni and the business community, translate into incredible opportunities for those who choose an Alberta MBA. Choose a solid foundation for your future. Why Choose Alberta? We offer niche specializations that take advantage of our economic strengths. Strong specializations are available in: Natural Resources & Energy; Technology Commercialization; International Business; Leisure and Sport Management; Public Management Small class sizes allow for more personal interaction with classmates and individualized attention from instructors. Ability to complete program in just 16 months. Dedicated personnel for MBA Career Services - working one-on-one with you to establish your future. One of the highest job placement ratings in Canada (2007 - 94%) Financial Times Top 100 MBA Ranking and #1 Value for Money in Canada Alberta MBA Sikca sorulan sorular Eger M.Sc in Finance ya da PhD Finance dusunursen sitemde dunya capindaki programlarin listesini bulabilirsin: M.Sc Finance List PhD in Finance List Daha fazla bilgiye ihtiyac duyarsan bana nasil ulasacagini biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 zor işler bunlar mba yapcaksan önce çalışmak lazım snrm hem bir gereklilik hem de bir çok okulda böyle bir önşart varsa bi bildikleri var demektir çalışıp gelen adam için daha verimli oluyordur program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şirket mirket özel sektör. amma para meraklısısınız. sanırım o çalışma tecrübesi olayını etrafımdaki tüm işletmecilerden vs duydum güvenilir bir veri olmaya başladı benim için (geçen söylerken çok emin olmasam da). bu sebeple önce bankalarda çalışan insanlar falan duydum ama senin durumunda tabi farklı bir alan seçmen gerekir çalışman için :p senin durumunda başvurular için bir dahaki seneyi beklerken bir şirkette staj ve bir sene çalışman faydalı olabilir, gerçi konuşmuştuk zaten bunları ama burdaki tartışmaya da bir katkısı olur fikirlerin, başkaları da yararlanır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 8 gün sonra şu var ona git http://www.topmba.com/wmt/index_wmt.php?module=wmt2&page=reg_form&eventid=524&PHPSESSID=k10pthcpj4pcn5u03qtjeno9b7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ya ingiltereye gitmeni tavsiye edebilirim, çünkü london school of business ve echonomics en baba okullar bana göre dünyada , ve biliyorsun 1 sene . eğer yok abi para mesele diyorsan da , manchester 'da uygun üniversiteleri önerebilirim , ben de son sınıfım ve düşünüyorum baya mba . bana göre de mühendislere en ticaretçi gözüyle okey verebilecek programdır mba . sade master programları piyasa mühendisini bozar bence =) 2 ay sonra buraya yazarım bir kaç üniversite yine , mba ciler için rehber olabilir belki . edit: mba ini yapmak için çalışım diye kendini kasma bence , iş tecrübesi aramayan dolu okul var. bu sene g-mat,toefl vs tarzı sınavlarla iyice haşr neşr ol derim sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Abi bu arastirdiginiz MBA ler falan ne kadar? Mesela London School of Economics de falan? Ben gecen 1 senelik master programina baktim Carnegie Mellon'da 60-65 bin dolara geliyodu, biraz tuzlu gibi, MBA ler ne kadar oluyo? Daha pahali olmasi lazim mantiken de, daha pahalisina kim nasi gider merak icindeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o kadar değil mba programları 2 yıllık ücret 60k-90k arası değişiyor genelde okuluna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 lsbf nin fiyatını ben bakmadım ama 18000 ya da 20000 pound civarı biliyorum fiyatını tam emin değilim. ama manchester yok brighton tarzı yerlerde 12000 pounda gene iyi okul var. 1 sene mba ingilterede zaten , çekip bitecek bir çile . duyduğum kadarıyla ulaşımı pahalı , bi de 20 saat mi ne kampüs içinde çalışma hakkın var vizen içinde. sosyal mevzular ile ilgili bakan sesu zaten ingiltere için , benim acizane bilgilerim böyle. 12000 -20000 pound arası fiyatları yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Cok fazla ya. Kanada'ya gelin :) Burda 20 bin civarinda bir suru okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar