Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 exper marka netbook al o zaman :) bi de buna harici bağla en öküzünden ahanda sana :P ha bi de koli bandı lazım, unuttum sölemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 zyxel in torrent programi yuklu bir nas i vardi sanirim. nsa 220 modeli. 560 lira, diskler haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bu nas lerdeki boktanlik, yava$ cpu koyuyolar o nedenle bazen zorlanabiliyor. tavsiyem 2. el makine toplamaktir. hatta guzel de bir ekran kartiyla, alet media server a donu$turulebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bu naslarin icinde disk yok, sadece depolama ve torrent icin pasif sogutulan bi makine daha sessiz ve ucuz olabilir gibi geliyor. Uzerinede istenilen isletim sistemiyle daha fazla kontrol e sahip oluncak. Birde baglanacak disk limiti olmadigi icin aman yerim kalmadi derdi olmayacak. edit: ben yazana kadar kendinde demissin zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar