Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Eteklerini çekiyor deniz, Karayelin kokusu, Yanaklarında şarkısı, Güneş saçlarına doğuyor. Kulaklarına esiyorum, Islık sesleri, uğultular, Dudaklarımda adın, Uçların sarıya çalıyor. Yaseminler açıyorum, Yağmurun sesi, Meçhul bir gökkuşağı, Martılar ağlıyor iskelemde. Eteklerini çekiyor deniz, Uslanan rüzgar, Gözlerinde buğusu, Badem alıyor saçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bide böyle denedim,hangisi daha iyi sizce? : Eteklerini çekiyor deniz, Karayelin kokusu, Yanaklarında şarkısı, Güneş saçlarına doğuyor. Eteklerini çekiyor deniz, Islık sesleri, uğultular, Dudaklarımda adın, Uçların sarıya çalıyor. Eteklerini çekiyor deniz, Yağmurun sesi, Meçhul bir gökkuşağı, Martılar ağlıyor iskelemde. Eteklerini çekiyor deniz, Uslanan rüzgar, Gözlerinde buğusu, Badem saçlarını alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bide şu şekli var: Eteklerini çekiyor deniz, Güneş saçlarına doğuyor Karayelin kokusu, Yanaklarında şarkısı, Esiyorum kulaklarına, ıslık sesleri, uğultular, Dudaklarımda adın, sarıya çalıyor uçların. Eteklerini çekiyor deniz, güneş saçlarına doğuyor Yağmurun sesi, meçhul bir gökkuşağı Yaseminler açıyorum, uslanıyor rüzgar, Gözlerinde buğusu, iskelemde martılar ağlıyor. Biryere yollayacağım da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Çok uzattım ama; Son hali bu: Eteklerini çekiyor deniz, Güneş saçlarına doğuyor Karayelin kokusu, Yanaklarında şarkısı, Esiyorum kulaklarına, ıslık sesleri yankılanıyor Adın dudaklarımda, sarıya çalıyor uçların. Eteklerini çekiyor deniz, güneş saçlarına doğuyor Yağmurun sesi, meçhul bir gökkuşağı uzaklarda Yaseminler açıyorum, uslanıyor rüzgar, Doluyor gözlerim, iskelemde martılar ağlıyor. Eteklerini çekiyor deniz, Güneş saçlarına doğuyor Bademlerin rengi, kestaneler gözlerinde Teninde ılık bir kahve kokusu, Ellerini özlüyorum, tadını duyuyorum baharın. Eteklerini çekiyor deniz, Güneş saçlarına doğuyor Körpeliği nefesinin, rüzgarının uğultuları Fırtınalar koparıyor, alabora oluyor teknem Uzaklaşıyor dalgalar, sevdam denize akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar