Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 http://img402.imageshack.us/img402/6654/hpim1466kk0.jpg Bulgaristandan "mastika" rakısının reklamı. Satışları ne derecede etkilemiş bilmem ama. Bunun az gerisinde bi Karpuzcu var. Adam bu dikileli beri işler 3 kat arttı diyor. Bi böyle bi reklamı türkiyede 2.gün indirirlerdi sanırım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 vai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bahsi geçen rakı nerde? karpuzun konuyla ilgisi ne? bu ikisi cevaplansın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ooooooo mastika mastika oooooooooooooo sigarasi malbora diye bisey vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 burda olsa o karpuzun kirmizi yeri beyaz olurdu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 utopia said: bahsi geçen rakı nerde? karpuzun konuyla ilgisi ne? bu ikisi cevaplansın sdf. anasonu bol ve aroması mı varmış normal rakıdan farklı olarak ne öyle bişiler. eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 karpuz desenli bikini üstüde çok orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ahah reklama bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 oraya şeftali arkaya karpuz koysalar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bulgaristandan geleli 4 saat oldu daha ne reklam panoları vardı da çekmek aklıma gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 karpuzcu acaip şanslıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 mastika müthiş rakı bu arada. sakızlı böle piuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Dynun said: Bulgaristandan "mastika" rakısının reklamı. Satışları ne derecede etkilemiş bilmem ama. Bunun az gerisinde bi Karpuzcu var. Adam bu dikileli beri işler 3 kat arttı diyor. karpuza napıyolar kimbilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kavun olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 izmir sakızlı var mastika yı bilmiyorum ama ben salak arkadaşımlarım beyenmedi diye 1 büyüğe yakınını kendim içmiştim dehşet güzel tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 uzo basarılı bi icki zaten, ben sadece rakı icerim demeye gerek yok tadını cıkartmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 flırt vodkaların resmlerını de ben bi ara koyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar