BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Çalıştığım iş ve saatler dolayısıyla uzun bir süredir MMO oynamıyorum. Gecmiste oynadığım bütün oyunlardaki charları arkadaslarima vermistim. Ama simdi günde 2 saat de olsa WO oynamak istiyorum. Bana çok kalabalık olmayan bi Pvp serveri bide homo homo buff aticak bi class önerisinde bulunursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bizim loncaya bekleriz, class olarak hangi tarafı seçiceğine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 karak dron çok kalabalık değil, chaos tarafı gayet güçlü. Class olarak zealot heal olarak en iyisi gördüğüm kadarıyla tabi chaos tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Baal gel order aç :P Axe bite bilmemnede takılıoz biz bayram harici çoğumuz gündüz çalışıp akşam vakti olunca oynuyoruz yada böyle olduğunu iddaa ederek kendimizi kandırıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İstediğim DAOC daki Buff druid yada Mentalist gibi bişey aslında. Order chaos farkmaz. Sadece oyuna girişte beklemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Şimdi bu zor çünkü hayatı buff olan bir class yok aslında. Yanında Heal, DPS, Tank olarak seçiceksin :) Ben tank olarak vuruslarımla seçtiğim bir kişiyi sürekli bufflıyorum. Item bulma derdide olmadığı için çok büyük sorunda yaşamıyorum casual olarak bu buffkar defence , str dayanıklılık gibi gidiyor. Ama sanıyorum en uygun archmage veya rune priest bir arkadaş tam helper karakter olarak heal melee hybrid War priest olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 healer tarzı istiyorum diyorsan orası ayrı da, tank da olur dersen ironbreaker ın çoğu yeteneği hem seni hem de seçtiğin bir takım arkadaşını bufflamak üstüne kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 BaaL, senden guzel shaman olur :) buffla, heal la, dmg la :) ne kadar heallarsan o kadar fazla dmg veriyorsun, ne kadar dmg verirsen o kadar fazla heal ediyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar