BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Çalıştığım iş ve saatler dolayısıyla uzun bir süredir MMO oynamıyorum. Gecmiste oynadığım bütün oyunlardaki charları arkadaslarima vermistim. Ama simdi günde 2 saat de olsa WO oynamak istiyorum. Bana çok kalabalık olmayan bi Pvp serveri bide homo homo buff aticak bi class önerisinde bulunursanız sevinirim.
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bizim loncaya bekleriz, class olarak hangi tarafı seçiceğine göre değişir.
Delacrimosa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 karak dron çok kalabalık değil, chaos tarafı gayet güçlü. Class olarak zealot heal olarak en iyisi gördüğüm kadarıyla tabi chaos tarafında.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Baal gel order aç :P Axe bite bilmemnede takılıoz biz bayram harici çoğumuz gündüz çalışıp akşam vakti olunca oynuyoruz yada böyle olduğunu iddaa ederek kendimizi kandırıyoruz :P
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İstediğim DAOC daki Buff druid yada Mentalist gibi bişey aslında. Order chaos farkmaz. Sadece oyuna girişte beklemek istemiyorum.
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Şimdi bu zor çünkü hayatı buff olan bir class yok aslında. Yanında Heal, DPS, Tank olarak seçiceksin :) Ben tank olarak vuruslarımla seçtiğim bir kişiyi sürekli bufflıyorum. Item bulma derdide olmadığı için çok büyük sorunda yaşamıyorum casual olarak bu buffkar defence , str dayanıklılık gibi gidiyor. Ama sanıyorum en uygun archmage veya rune priest bir arkadaş tam helper karakter olarak heal melee hybrid War priest olabilir.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 healer tarzı istiyorum diyorsan orası ayrı da, tank da olur dersen ironbreaker ın çoğu yeteneği hem seni hem de seçtiğin bir takım arkadaşını bufflamak üstüne kurulu.
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 BaaL, senden guzel shaman olur :) buffla, heal la, dmg la :) ne kadar heallarsan o kadar fazla dmg veriyorsun, ne kadar dmg verirsen o kadar fazla heal ediyorsun falan.
Öne çıkan mesajlar