Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Call of Duty 4 veya baska bir oyun oynarken grafik sınırlarını zorlayacak bi oyun olması şart değil. Fps 125 ken, bianda 116 oluyor hep 116 ama. 30 saniye boyunca 116 oluyor inanılmaz kare kare oluyor görüntü ve 15-20 saniye böyle oldukdan sonra 125 e geri dönüyor herşey düzeliyor, belirsiz aralıklarla oluyor bu. şimdi anlamak istediğim neden böyle. 1 gb ram p4 3.2 işlemcim var ne yetmiyor ram mi ne. ekran kartından olsa 125 olmazdı hiç diye düşünüyorum. 2 senedir D ye format atmıyorum acaba ordan driver falan kurarken virüsmü yüklüyorum her format sonrasında o mu kastırıyor diyorum. ama cözemedim help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 arkaplanda çalışan programlardan bazıları neden oluyor olabilir. benzer sistemle sorunsuz oynadım ben cod4 ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Arkaplanda hiç bişey çalışmıyor cod4 oynarken, %30 pc overclock vardı p4 3.2 yi p4 4 olarak görüyodu smdi %15 e indirdim acaba ondanmı kasıyor diye bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Aynı şey bendede oldu bi ara. 120 fps den sebep yokken 15-20 ye düşüyor sonra yine yükseliyor az bi vakit sonra tekrar düşüyor. Makinaya restart attıktan sonra düzeldi.Arkada çalışan bişey (senin farkında olmadığın) problem çıkartıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yok bayadır böyle bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 116 fpsde bilgisayar mı kasılır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 evet kare kare oluyor bildigimiz 116 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar