verte Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ebay'den 250$ değerinde güneş gözlüğü getirtmeyi planlıyorum , gümrükle ilgili sorunlarin oldugunu duydum , bilgisi olanlar yardimci olabilirse sevinirim :) ( Bayram nedeniyle 300euro limit duydum ancak ne kadar dogru bilemiyorum ) simdiden tskrler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Satıcı ile görüşün. Gönderilen belge üzerine ürünün değerini 30-40$ olarak göstersin. Ve hediyedir yazısı eklesin, işaretlesin. Ürünün boyutları büyük olmadığı için herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Gerçek fiyatı üzerine yazılmaması lazım. Hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 250 dolar mı vericeksin gözlüğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 paran olsun sen de ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 10ytl ye alıp takıosunuz, sonra gözleri tedavi masrafı için 1 milyar masraf yapıosunuz. 1000 ytl > 250ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar