kurtlubakla Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 selam ben SiSL'in alt komşusuyum :).belki benden bahsetmiştir size :).benim bir uo oyuncusu olarak buraya üye olmam gerektiğini söyledi kendileri.yanlız SiSL yöneticilerede mesaj atmış galiba ikimiz aynı interneti kullanıyoruz.yani bir kablo net var ikimize böldük onu ortaklaşa ödüyoruz bu yüzden sorun çıkabilir mi?SiSL sorun çıkmasın diye yöneticilere mesaj atmış.çünkü aynı ipye kayıtlı 3 hesap var şu anda.SiSL'in benim ve SiSL'in kardeşinin. neyse..... herkese selam![signature][hline]dışbank reklamlarını gördünüz mü?... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Hojgelmişsin...[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hoşgelldin[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlubakla Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eyvallah ;-)...[signature][hline]dışbank reklamlarını gördünüz mü?... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 selamlarr....[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Hoşgeldiniz[signature][hline]En Derin Sevgilerimle... Priest Vulpes Vulpes Drake Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 hoşgelmişin.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ho$ qeldin... Simitini Benden Alıyıyorsun Çay için Llama ya müracet lütfen..:)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Hosgeldiniz.[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 euhe. herkes açıklama yapmaktan kaçınıo heralde.. nese Hoş geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Hoşgeldiniz UO Emulatörlerinede bekleriz :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]I Only Die For This Woman -------------------------------------------------------------------------------- BonePART, 03 Nisan 2004 16:38 tarihinde demiş ki: o esmer kız dediginiz canlı bulent ersoyun genclik hali bu kadar cirkin bi varlik olamaz -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- WinterWolf, 24 Nisan 2004 19:41 tarihinde demiş ki: Bülent Ersoy Gençliğinde Erkek ti yalnız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 imzana hasta oldum[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.