oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 offline mesajlaşmada bir sorun var gibi. şimdi arkadaş bişeler yazıyor. sonra offline moda geçiyor. ben mesja yazınca gönderilemedi deyip duruyor. pencereyi kapatıp tekrardan pencere açıyorum, gidiyor mesajlar bu sefer. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 messengerdır, yapar. bi anlayamadım saçmalıklarını bunun zaten. offlineken ulaşamayan mesaj çok oluyo ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ah ulan gözünü sevdiğimin icqsu. invisible mode falan. tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 citolk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar