Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette Veri Alışverişinin Sıfırlanması

Zenphex

Öne çıkan mesajlar

Sorunumu daha detaylı anlatayım: Son iki gündür -normalde günlerce dl da kalan pc- uyandığımda pc nin veri alışverişinin sıfırlandığını görüyorum. Modem her zaman olduğunu gibi çalışıyor ışıklarında falan bir sorun yok.

Aklıma birkaç olasılık geldi: Isındığından olabilir, virüs vs. olabilir, modem ayarlarındaki disconnect timeout a baktım o eskisi gibi 0'da. Şimdi virüs, spy falan taraması yapıyorum. Sizce sorun daha ne olabilir?

İnternet iki pc arasında paylaşılıyor, ikisi de windows xp kullanıyor, ben usb ile diğer pc ethernet ile bağlanıyor. Diğer pcdeki sorunların beni etkileyebilmesi mümkün mü? Hızımda hiçbir sorun yok ama ona girmiş bir virüsün benim bağlantımı katletmesi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı hata bugün de oldu. PC başına oturdum her şey yolundaydı net falan tıkır tıkır çalışıyordu bir süre bir 10-15dk gibi. Sonra net sıfırlandı hiçbir yere girmiyor msn den düştü, torrent durdu, web siteleri açılmadı. Bu arada msn troubleshoot yapıyordu ve sorunun default gateway'de olduğunu tespit etti ancak bunu çözemedi ve modemi kapatıp açmam gerekti. Hala bulamadım sorun nerede?!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde Group Policy (Çalıştırdan: gpedit.msc) e girip birkaç değişiklik yapmıştım. Hatırladığım kadarıyla Computer Configuration > Adminisistrative Templates > Network > QoS Packet Scheduler daydı. Ancak neyi değiştirdiğimi şu an hatırlayamıyorum. Orada bulunan tüm ögeler Ayarlanmamış şekilde duruyor. Computer Configuration > Adminisistrative Templates > Windows Components > Terminal Services de olabilir.

Belki buradandır sorun, şu an inceliyorum fakat hatırlayamadım bir türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...