Peka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 dun aksam saat 9 sulari uzunca bi bayici farming sonucu aldim elime 1mil lik Crimson kilicimi dedim biraz Soda ya gideyim de noob falan vardir simdi pk mk olurlar son gun keseyim vakit gecsin yolda gidiyorum aa bi baktim pk kosuyo bana dogru direk ctrl+F6 (sting) bi kodum 346 dmg serildi yere :) kosmaya devam ettim sodaya dogru aha bi pk daha onada ctrl+f5 (ps) bi kodu 280 dmg oda yerde ehe neyse vardim sodaya kapida biri kosuyor helppp plss diye aniraraktan o esnada biri vurdu sirtindan dustu yere eleman dedim hayirdir ? pk kesin sunu falan diyor halbuki adamda mor yani olende ona dalmis yani ikiside birbirlerine dalmislar ortada pk yok dedim boyle bole "xxx ' i kesene 500k" dedi eleman keserim ama sende 500k varmi ? dedim linde 250k lik long spear olan bi tip sonucta herif . daha fazlasida var dedi iyi dedim aldim bi res scroll resledim taktim bunu pesime indik assagi gosterdigi tipde bi cinli bariz 28+ adam elinde kukuri falan farminge gelmi$ oraya arti bitonda cinli var zaten orlarda ben adamida alip yanina dikilince bidi bidi konusmaya basladilar alt kattaki cinlilerle genel chat ten adama dal dedim dalarsa sana ben alirim aklini bizim eleman daldi buna herifte hazir bekliyomus verdi karsilik bi stin bi ps 5 de ss cakip kodum kafasina dustu yere :) elemana direk parami ver kestim ben gidiyorum dedim ih mih ediyordu tam onuda kesecektim ordan 1 tane daha cinli geldi aha buda dalmisti bana dedi iyi dedim onuda keselim daldik onada herif kacmaya basladi stingli vaziyette hpsi 10 falan kalmistir yani beyaz oldu son anda bizim mal vurdu gebertti 5 tane daha cinli cikiverdi ordan bakiyolar bana tip tip dalicaklar tirsiyolar neyse beyaz oldum bizim mal hala mor ama ben tahmin ettim pk olacagini morluk gitti direk kirmizi oldu 5 cinli ayni anda cakti elemana power shotu :) geberdi yere cestus dustu (100k) bi bastim hizla loota 5 cinli egilemeden aldim yerden cestusu haha cinliler bon bon bakio eleman alabildinmi cestusu diyo genelden yok sunla aldim dedim cinlilerdede ingilizce yok savunamiyolar kendilerini qyu myud diyip duruyolar herif param yok zaten sana silahimi verebilirdim ama artik baska biseyim kalmadi dedi iyi dedim ben gider o zaman uzadim ortamdan :) cinli dusmaniydik , iki dakkada yolda$ oluverdim icabinda :) ama 1.5 saat falan surdu bu olaylarin geli$mesi gule gule bi hal oldum tabi arada kestigim "if u'r not goin p2p , come join pk group" diye yellerle olusturulmus 5 kisilik lvl 7 pk grubuna 1 er tane vurup yoluma devam ettigim yerleride ayri bir komikti[signature][hline]17/f/ist LFG @ SODA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 sabah sabah iyi güldürdün beni :-)[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Abi bu Çin'liler 1,5milyarmıdır nedir biliosun. Hepsi lvl 1 olsa korkucaksın, ağacın arkasında kesin 1milyar tane daha bekliyodur..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hehe qui :)[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 sen buldugun zaman gusel olduoda dusurursen bilgisayari yumrukluosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar