Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 aratmama rağmen faydalı bir bilgi bulamadım forumda. bu uzantıyı çalıştıran program nedir bi yardım edin? media player, gom ve bsplayer ile açılmadı.k-lite codec paketi var bu arada makinada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 real media player dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 rapidden bir dosya buldum bakalım onunla deniyicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Real alternative ve ffdshow ile izlenebiliyor olmasi gerek. Raw media olarak ztn k lite yuklu oldugu icin sonunu avi ye cevirirsen diger playerlarda acabilir. real player in yukledigi onlarca ivir zivir , reklam vs den sonra real playeri ikinci secenek olarak kullanilmasi taraftariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sağolun sorunu halletim, real alternative ile oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar