Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slash !

canjovi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Siz severmisn bilmiyorum ama benim icin en iyi gitarist lerden biri.... en sevdigim gitar sololarida bu adama ayitir... GNR gibi buyuk grubta Axl arkasinda kalmamis ve En karizmatik gitarist dir :)(hatta hatirlarim lol adamin sabkasini falan armistim gitara falan baslicaktim ilk zamanlarda )
SLash, DUff,Matt ve Izzy (birkaz sarkilarda) birlikte calismislar yakin bir tarih de album piyasaya cikicakmis[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier
Mesaj tarihi:
slash iyi valla sadece slash değil bütün oldieslerdeki gitaristler gercekten iyi ama ne bileyim yani oldies tarzından cok hoslanmıyorum ben acıkcası :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım
-Sazan Kral Aegean
Mesaj tarihi:
tabiki kimse zorlicak degil ama.... bir sweet child o'mine daki intro solo yu ben daha gormedim bir Korn da :P hehe
yada Estranged daki slashin sololari ulann diyip gitarabile baslitir adami.... neyse canim ozamanlarda kotu dedigim gurublari mumla arar oldum simdiki gurublari gorunce (*kiskirtir*)

not: November rain da Slashin piyanoya cikip oldurucu bir solo daha yapmasi da superdir ;)[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier
Mesaj tarihi:
korn da solo lol komik olurdu beah :)
evet yeni cıkan gruplar cok zorlamıyor ne bileyim oldiesler simdi olsa ve boyle daha değişik muzik yapsalar bir numara olurlardı bence :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım
-Sazan Kral Aegean
Mesaj tarihi:
HA... Haha.. hahahaah neyse "bence" olayini koymusun oyuzden tartisma acamicam :)
ama herseyiyle eski guruplarin muzik kalitesi , sarki sozlerine daha guzel.... bir turntable ican edilmis... oda yoksa bagiran birtip nemelodik bir olay var, ne solo var..[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier
Mesaj tarihi:
[link]http://www.slashonline.com/godfather.asf [link]
seni bu link a havale ediyorum :)[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier

[Bu mesaj canjovi tarafından 30 Eylül 2002 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama cidde adam caldiktan sonra .... iste "slash" budur diye bildigin bir gitarist hemde cok karizmatiktir , ve ayrica SLash sevenlerin olmasi beni sevindirdi (1 tanede olsa :))[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier
Mesaj tarihi:
ben Eric Clapton dan daha ii demedim :) ben diyorumki benim icin en iyi gitarist (ki bircok kisicin oyle) ama su bir gerceki karizma gitarist olarak DUNYANIN en iyi secilmis bir adamdir ;)
ve 95 mine di en iyi ilk 5 sololarin arisindaydi Slashin sololarindan biri vardi[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
hem uplamış olıyım hem sevgimi gösteriyim dedim. İnanılmaz bi adamdır. Lp leriyle ünlüdür. Hatta bi tane gibson ın tüm gitarlarıyla çekilmiş bir fotosu vardır ve o foto efsane dir. bilmeyenler www.snakepit.org a bakabilirler. ;)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Mesaj tarihi:
slash iyi tmm da sadece pop
lr bi gitar kahramanı oldieslerden ne gtaristler war slash yanında böllee kalır
teknik açıdan deerlendirirsen vai malmsteen striani oluo tabi[signature][hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
gerçi teknik açıdan değerlendirirsen de nereye steve vai malmsteen oluyo o da ayrı bi soru. farklı şeyler bunlar. steve vai gelsin al di meolanın mediterranian sundance i çalsın. çalamaz. john mclaughlin, pat metheny, terje rypdal, hayır bi de flamenko gitaristleri var ki dudağınız uçuklar.. şunun şeyi daha büyük denilecek bi durum yok çünkü bu işin bi cetveli yok.

Slashi de beenirim bu arada ;)[signature][hline]o neydi be..
Mesaj tarihi:
said:
canjovi, 01 Ekim 2002 02:21 tarihinde demiş ki:
birde verdigim linke ltf bir seyredin.... (buarda Slashin Godfather soundtrackingda calismistir oyuzden yani caliyo :))[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier

nası yazmışsın bu arada be... godfathera sinemaya babası götürmüş olabilir belki slash'i :P hey allahım..[signature][hline]o neydi be..
  • Yeni Oluştur...