robinson Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 PHP'nin file_get_contents metodunu kullanarak bir sayfadan ürün bilgilerini çekiyorum fakat sitenin sahibi çekilmemesi için ürün bilgilerini arasına almış ve explode komutuyla tarzı tag'ler arasında kalan bilgiyi alamıyorum. Acaba bir yolu yodamı var mıdır bu işin? Kodu da bu: kod Ürün Bilgisi : Masaj MinderiFiyatı : 64.7 YTLİskonto : % 15Yarının Ürünü : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 regular expression (ereg ve preg komutları yani, ereg_replace ile regex bilgin iyiyse rahat yapabilirsin. Ya da preg_replace aynı şekilde perl style regular expression) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 regexp bilmiyorum pek, öğrenemedim çözemedim yan mantığını. varsa bi kaynağı güzel olabilir aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Regular Expressions elinin altında kaynak olsa bile çoğu zaman kafa karıştıran birşey. Hala öğrenebilmiş değilim. No script olayı sadece browsler'lar yorumladığında seni engelleyecek birşey. Direkt olarak kaynak kodu çektiğin için bir sorun yaratmamalı. Sorun kurduğun mantıkta muhtemelen ama verdiğin örnek ile noscript tagının alakasını anlamış değilim. Kullandığını kodu koy istersen. Ona göre yorumlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 normal regexi ben baya öğrendim istediğim herşeyi yapabiliyorum da bazen o normali istediğim herşeyi yapmama izin vermiyor perl style bilmek lazım o da çok bi garip geldi bana hiç kasmadım walla yaw gözüm korktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gözünüzü sevem rahat öğrenebileceğim bi kaynak gösterin, çok baydı perl gibi kral birşey varken herşeyi kendim parse etmeye çalışmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 benim kodum $ceka = explode('Ürün Bilgisi :',$file); $ceka = explode('',$ceka[1]); $isim = trim($ceka[0]); file_get_contents ile sayfayı açıyorum ve $file değişkenine yolluyorum. explode ile baştan ve sondan keserek kalan veriyi de isim değişkenine yolluyorum. Birçok sitede kullanmama rağmen tek bir sitede işe yaramıyor. Bu sitenin de diğerlerinden farkı bu kodların arasında olması. çekilecek verinin tümü Ürün Bilgisi : Masaj MinderiFiyatı : 64.7 YTLİskonto : % 15Yarının Ürünü : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Önce strip_tags ile tag'leri yok et, sonra explode ile almayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben anlamadim... Bolemiyo musun, alamiyo musun? Aliyosan, zaten explode ile bolememen gibi bir sey soz konusu olamaz. Bunun icin de aldigin kodu oldugu gibi print et. Daha sonra print_r($ceka) falan koyarak araya nerede sorun oldugunu bul. Sorun okumadaysa, baska bir yontem ara. Yok sorun okunan dosyadan gerekli kismi bolmekse, substring falan da kullanabilirsin ama dedigim gibi once sorununun nerede oldugunu iyi belirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sorun şu böldükten sonra null olarak dönüyor. hiçbirşey çekmedim ben diyor. Ama çekmesi gerek çünkü kodda hiç bir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Aga anlatamadim ben sana, cekmesi gerekiyorla olmaz bu isler. Sen oldugu gibi bi print et bakalim hakkaten cekmis mi? print_r'la butun array'i print et bi bakalim belki baska bir sorun vardir. Cekmemisse o zaman sorunun file_get_contents kisminda ve regex'le uzaktan yakindan alakali degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar