Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yahu bizim okulda download yaparken serverlar downloadlari kontrol ediyor ve sinirlamayi 150kb/sec e cekiyor. Mesela 3 dakika boyunca 5mb/sec le download ediyorsun 3 dakika sonra, 5 dakika boyunca 150kb/sec le download ediliyor. Anladigim kadariyla IP yi aliyor kendisine ve 5 dakika boyunca sinirlama koyuyor bunu kirmamin herhangi bir yolu var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 download manager falan kullanıyo musun? onun kullandığı portları dinlemeye almış olabilir bilgi işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 tünel diye bişi vardı.galiba o bu duruma çare olabilir fakat bunu yaptığını internet sağlayıcın(okulundaki bilgi işlem mesela) fark ederse internet bağlantını sınırsız bi şekilde elinden alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oper said: download manager falan kullanıyo musun? onun kullandığı portları dinlemeye almış olabilir bilgi işlem. IDM kullaniyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 IDM hangi portu kullanıyor peki biliyor musun? mümkünse 80 portuna yönlendir öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Tunel dediginiz programi kullandim IDM i 1080 e yonlendirdim 1080 den tunel ile port actim fakat ise yaramadi. IDM in kullandigi portu bilmiyorum da bulmaya calisayim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar