Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Horace ben böyle bişi cizidim.. renki atabilirsimiN? nasıl atıcaz :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingXTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 süper işte. tam olmuş.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Hııı... Bu çicekleri ne yapacağımı buldum!
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 *!sonunda kafayı dinler-huzura erer*
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 mutlulugu görüyorum orda :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net [Bu mesaj Bıshop tarafından 04 Nisan 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Arkadaşlar tutmayın ben horace'i dövücem. Bu ne yaaaaaa !! Ben de yapmak istiyorum ya... Tapıyorum sana horace... *!Tapınır Tapınır Tapınır*
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 tapma caiz diil :|[signature][hline]ben olmuşum imza..
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 vay anasını photoshopta resim editlemenin ötesine geçmenin zamanı geldi
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 of brush yapıyorum kitleniyor :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Horace cizerken mouse mu kullanıyorsun yoksa çizim tableti mi?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tablettir.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 tablet[signature][hline]o neydi be..
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 haha mumi çiçeği koparan zalim adam resmi çok hoş olmuş baya güldüm :D onun şöyle bi büyüğünü yapar mısın wallpaperlık..
odchu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 mumi animasyonunu yapabilir miyim çiziminin ? tüm haklar saklı mıdır yoksa ? .. super .. :))[signature][hline]sadece ölüm ...
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Horace, çizgisi pek güzel olmayan birinin zamanla çalışarak güzel şeyler yaratabilmesi mümkün mü? Düşünebiliyorum ama çizgiye aktaramıyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 mümkündür. çalışmak gerekir. çalışan herşeyi yapar.[signature][hline]o neydi be..
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ooohh maşallah, biz gidince ortalık boş kalmış, brush çalışmalar el değiştirmiş ehuehuee.. horace çok güsel yapmışsın ama görüldüü üzere kimse böle uğraş isteyen dağa i,nce ve sanatsal çalışmalara ciddi yaklaşmıyo.. napalım.. bu arada mucuk herkese.. yeniden burda olmak çok güsel...[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eheh. hoşgeldin kardiş.[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
Öne çıkan mesajlar