alperozg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ram mhz windows üzerinden nasıl öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Everest vb. bir programla öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Cpu-Z cpuz 400kb, everest 8mb =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ayrıca: Cpu-Z freeware Everest shareware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 sağolun arkadaşlar hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 offtopic olmuş bu. burdan sorıyım cevap alamazsam açıyım topic :) bende 800 mhz corsair marka dual channel çalışan 2 adet ram var 1er gblık(set satılıyo ya). bunu arttırmak istedim gittim 30 milyona gblık kingston marka 800 mhz ddr 2 ram aldım(aslında bi set daha alcaktımda xp en fazla 3 görüyomuş) taktım bunu. açılışta doğal olarak single channel yazdı ama 667 mhz yazdı bunun sebebi ne olaki? bide bu single channel olayı çok performans kaybı yaratırmı veya tam tersi yani dual channel çokmu faydalıdır? 3 gb rami dual channel kullanmanın yolu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar