sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 selamlar, bugun netten birşey almaya kalktım bi Alman sitesinden, önce sanal kartla denedim payment failed dedi, sonra asıl kartla almayı denedim yine payment failed dedi, oysa aynı kartla başka bi Alman sitesinden daha önce birşeyler almıştım yani kart ne yurtdışına ne de almanyaya gıcık değil, sitede problem var desem başka alan insanlarda var Türkiyeden, ödeme türünü önce USD sonra EURO seçtim değişen birşey olmadı, kart bunun bi benzerini daha öncede yapmıştı, bi yabancı siteden birşeyler alırken payment failed demişti ama başka bi sitede düzgünce çalıştı, acaba site güvenliği ile alakalı desem, shareit üyeliğimle alıyorum. daha önce boyle birşey başına gelen varsa sebebi nedir? nasıl çözdü bi yarım pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yurt dışı için paypal kabul ediyolardır sadece belki? :S iyi sallıyorum ben de ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ha asıl kartlada denemişsin o zaman bunla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yok yurtdışından çok alışveriş yaptım ama 40 yılda bi boyle yapıyo bugunde yapcağı tuttu, sebebi nedir niye arada inatlaşıyo bilen, çözen varmıdır? edit: limit, para sorunu flm değil. sanal kartada istediği paradan fazla limit aktardım normal kartta zaten limit sorun değil. edit2: ok, üstteki arkadaş ok sorun hala devam ediyo. :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ok ödedi, euro ile yaptığım ödemeyi kabul etti demekki usd de sorun varmış yada oyle denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar