Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Uzun zamandır dvd yazıyorum. Yani 600-800 belki 1000 tane dvd yazmışımdır. Dvd-writerda artık şöyle problemler olmaya başladı: + Film izliyorum durduk yere film duruyor, dvdden okuyamıyor. Ama sonra bilgisayarımdan girip tekrar açabiliyorum dvdyi çıkarıp takmadan. + 4-5 dvd arka arkaya yazarsam eğer dvd sürücüsü bilgisayarımdan kayboluyor. + Çok kullanımlardan sonra bazı dvdler okunmuyor. Ama öbür gün okumayı denediğimde sorunsuz okuyor. Bikaç kere böyle dvdlerimi hatalı yazım diye attım ama sanırım sorun dvd-writerda. Dvd-writer'ın ömrü mü bitmiştir acaba? Yani yeni bir tane mi almam gerekiyor? Tam emin olamadım bir de size sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yenisini almanın zamanı gelmiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sanırım ömrü bitmiş gibi duruyor.ama bi firmware güncellemeyi denesen dvd-rwına belki bi yararı dokunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ben o kadar dvd yazmadığım halde arada bi bilgisayarımda göremiyorum aleti. neden kaynaklı oldugunu da çözemedim. firmware güncelleyerek şansını dene bi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Geçen yıl bir kere güncellemiştim ama yine güncelleyeyim bakalım yenisi varmıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 benim eski pcdeki writerla toplasan 20 cd yazmamışımdır am 2 yılda sapıttı oda çok az kullanıldığı halde aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar