Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Uzun zamandır dvd yazıyorum. Yani 600-800 belki 1000 tane dvd yazmışımdır. Dvd-writerda artık şöyle problemler olmaya başladı: + Film izliyorum durduk yere film duruyor, dvdden okuyamıyor. Ama sonra bilgisayarımdan girip tekrar açabiliyorum dvdyi çıkarıp takmadan. + 4-5 dvd arka arkaya yazarsam eğer dvd sürücüsü bilgisayarımdan kayboluyor. + Çok kullanımlardan sonra bazı dvdler okunmuyor. Ama öbür gün okumayı denediğimde sorunsuz okuyor. Bikaç kere böyle dvdlerimi hatalı yazım diye attım ama sanırım sorun dvd-writerda. Dvd-writer'ın ömrü mü bitmiştir acaba? Yani yeni bir tane mi almam gerekiyor? Tam emin olamadım bir de size sorayım dedim.
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sanırım ömrü bitmiş gibi duruyor.ama bi firmware güncellemeyi denesen dvd-rwına belki bi yararı dokunabilir.
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ben o kadar dvd yazmadığım halde arada bi bilgisayarımda göremiyorum aleti. neden kaynaklı oldugunu da çözemedim. firmware güncelleyerek şansını dene bi bence.
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Geçen yıl bir kere güncellemiştim ama yine güncelleyeyim bakalım yenisi varmıymış...
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 benim eski pcdeki writerla toplasan 20 cd yazmamışımdır am 2 yılda sapıttı oda çok az kullanıldığı halde aynı şekilde.
Öne çıkan mesajlar