Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Acil çıkmam gerekti de uğraşamadım gündüz :)
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sypro said: Gazanfer said: Desktopta listeleme görünümü.. hmm ilginçmiş. vistada yapılabiliyor mu o iş ?
uhrmiller Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Şu zamandır pati ailesindeyim ama ilk masaüstü uploadum :) Buarada herkese hayırlı bayramlar...
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yuh bana. Ben bugün ayın 1'i sanıyodum :S GwindonSurion said: @phobos: boş pls! Orjinali böyle bişey
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ya monitörü seviyorum yemin ki yok böyle pufik bişey puçit annem
uhrmiller Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bodrack said: uğur ne lan o dop mu? He top Utku. Güneş tutulması işte görmüyor musun? :)
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ya bu neyşınıl coğrafikten alıntı resim hakkında bir soru Neyşinıl Türk yazıyor ya o resim şimdi Türkiye'de bir yerde mi çekilmiş yani hem öyle bir yer var hemde Türkiyede öyle mi ? 4.edit oldu niye çıkmıyor yaw bu resim
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 National Geographic'in Türkiye sayfasından almıştım o resmi. Türkiyeden bir manzara olduğunu pek sanmıyorum (daha çok Tibet, Nepal gibi yerleri çağrıştırdı bende) ama olurda Türkiye içinden bir yerse ve orada yaşayan birisi varsa bu konuya son noktayı koyan bir açıklama yapar (:P)
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 RedallHoor said: İyi baryamlar. boşunuda gonderebılırmısın baya gzl bir wallpaperda:D
Gorlynrick Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hacıladım, değiştirdim. Gayet şık oldu...Evet.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 reddiye said: ya bu neyşınıl coğrafikten alıntı resim hakkında bir soru Neyşinıl Türk yazıyor ya o resim şimdi Türkiye'de bir yerde mi çekilmiş yani hem öyle bir yer var hemde Türkiyede öyle mi ? 4.edit oldu niye çıkmıyor yaw bu resim Yardımım dokunsun istedim.Herkes çıkartamaz o resimleri :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mr_Hand said: sabah patiden biri benden bu windows skininin ne olduğunu offline mesajla istedi msnde, kendi bilg.imde değildim kaynadı arada o. buraya yazayım bari, isteyen de faydalanır. Muhtelif şekillerde elde edilmiş windowblinds v6 ve Arzo isimli skin yüklü.
Öne çıkan mesajlar