Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Merhabalar ! Horde karakter için en aktif ve hareketli pvp realmı neresidir acaba ? Level kasarken kolayca iyi bir ortam bulabilmek ve pre-bc instanceların rahatça yapılabileceği bir realmda alt horde karakter kasmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ? Al´Akir ve Kazzak tavsiye ediliyor araştırdığım kadarıyla siz ne diyorsunuz ?
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Hard pvp istiyorsan Stormscalei tavsiye ederim.
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Pvp açısından özellikle alliance için iyi olduğunu duydum peki ya aradığım diğer 2 özellik konusunda oranın durumu nedir ? Yani -70 karakter nüfusu ve ortam nasıl ? Çılgın atıp, haykırmaya hazır bir kitle arıyorum (:D
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 2-3 hafta once al akirde char kastik. gece 4 te bile instance e adam bulabiliorduk baya aktif guzel bir server. bg lerde av premade e girmezsen %90 kaybediorsun. ab wsg eye of the storm da ayni durumda
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Stormscale pve guildi olsun pvpsi olsun bana göre aktif bir server şu russian migrateleri açılmadan önce 400 kişi sıra beklerdim şahsen.
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Stormscale'de yeni kasan bi adam arenada çok ağlar.
Öne çıkan mesajlar