Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Merhabalar ! Horde karakter için en aktif ve hareketli pvp realmı neresidir acaba ? Level kasarken kolayca iyi bir ortam bulabilmek ve pre-bc instanceların rahatça yapılabileceği bir realmda alt horde karakter kasmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı ? Al´Akir ve Kazzak tavsiye ediliyor araştırdığım kadarıyla siz ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Hard pvp istiyorsan Stormscalei tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Pvp açısından özellikle alliance için iyi olduğunu duydum peki ya aradığım diğer 2 özellik konusunda oranın durumu nedir ? Yani -70 karakter nüfusu ve ortam nasıl ? Çılgın atıp, haykırmaya hazır bir kitle arıyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 2-3 hafta once al akirde char kastik. gece 4 te bile instance e adam bulabiliorduk baya aktif guzel bir server. bg lerde av premade e girmezsen %90 kaybediorsun. ab wsg eye of the storm da ayni durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Stormscale tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Stormscale pve guildi olsun pvpsi olsun bana göre aktif bir server şu russian migrateleri açılmadan önce 400 kişi sıra beklerdim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Stormscale'de yeni kasan bi adam arenada çok ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar