Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışında müzik eğitimi

JD

Öne çıkan mesajlar

Pek fazla bilgim olmadığı bir konu bu işin eğitimi . yani nasıldır bi insan über yetenekli olmadan yada o yeteneğini daha dışa vurmayı bilmeden yurtdışında okuyabileceği temelden başlayan ve kapısı pahalı olmayan ama parayla açılabilicek üniversiteler yada akademik şeyler konusunda kimden nerden bilgi alabilirim yada aranızda bilen varsa birazcık açıklayabilirmi
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda verdiğim linkin minimum gereklerine baktımda 2 oktav minör pentatonik gam fln istiyor sanırım buraya bi şansım olabilir tabi araştırmaya devam ediyorum . Rock müzik yapcak bi adamım hani bilmiyorum çok kasışa gerek yok hem 2 sene beni türkiyeden uzaklaştırsın hemde kaliteli bi eğitim aliyim istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteli egitim dersen eger avrupa falan hic dusunme derim.Bi cok avrupa ulkesinde muzik ölü.Turkiyede cok daha kaliteli isler yapiliyo ve bu isi okurken gelistirebilecegin,pratik yapabilecegin kafana gore adam bulmak cok daha kolay.Cesitlilik daha cok yani turkiye de binevi.Ha dersenki ben gidip royal college academy´de egitim alcam,ozaman bilemicem ama oda ucuz degil :) Kabul sartlarida daha agir elbet.2 sene yurtdisinda gorecegin ucuz yollu yada bedava muzik egitiminin sana cevreden,baska ulke gormekten,biraz farkliliktan baska pek bi getirisi olmaz.Yani muzik adina cok bi getirisi olmaz.

Milyarlarim var benim,muzik okuyacam dersen eger,amerika/boston berklee music academy derim,baskada bisey demem.
Sosyal ağlarda paylaş

birazcık türkiye dışına çıkmak , hayalimi gerçekleştirmeye doğru hızlı adımlar atmak (müzik) , ve birkaç şeyi daha harmanlayarak yurtdışında eğitim görmem gerektiğini düşünüyorum .türkiyede tabiki çeşitli olanaklar vardırda bunu bi yandan da türkiyeden kaçış diye nitelendirirsek yanlış olmaz (: .

Birde çalışma izni olmuyor sanırım o işi nasıl halledebiliriz okurken çalışmak lazım yoksa geçinemem oralarda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...