Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU mu Ekran kartı mı?!?

Mertk

Öne çıkan mesajlar

Arklar bi suredir wow , warhammer benzeri oyunlar oynarken ekran donup kalıyor. bunun uzerine bi bilgisayarcıya goturdum kasayı , fan ile işelmci arasındaki jeli deiştirdi , biostan fanın hızını artırdı falan ama hala sorun devam ediyor. Speedfan adlı programdan da bakınca ekran kartının ısısının fazla oldugunu goruyorum... (Ekran kartım nvidia geforce 8500gt , işlemcim amd athlon 64 X2 dual) Bi onerisi olan varmı? ozellikle ekran kartının ve işlemcinin fan hızını artırmaya yarayan bi program cok işime yarar...
Sosyal ağlarda paylaş

oluyordu ama sık degil gunde bi kez felan olurdu... bu aralar wow oynanmaz olmaya basladı... windowns ta oldugunu sanmıyorum belki ekran kartı olabilir. onun fanı ekran kartının kendi fanı oldugu icin de bios tan ayarlıyamıyorum , hehangi bir program da bulamadım ayarlıyacak bilgisi olan varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

38 derece cpu fanı çok iyi, hiç elleme. yalnız fanın devrini artırmak zararlı birşey. 2500-3200 arası normal değerdir cpu na göre.

takılmalar software de olabilir hardware problemden de olabilir. detaylı bir performans ile incelemek lazım. başka oyun çalıştırıyormusun bunlar dışında, biraz pc ni zorla bakalım neler oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mertk said:
oluyordu ama sık degil gunde bi kez felan olurdu... bu aralar wow oynanmaz olmaya basladı... windowns ta oldugunu sanmıyorum belki ekran kartı olabilir. onun fanı ekran kartının kendi fanı oldugu icin de bios tan ayarlıyamıyorum , hehangi bir program da bulamadım ayarlıyacak bilgisi olan varmı?

bi bakarmısın ramin sd kullanımı kaç mb ? ayrıca arka plan programların mı öncelikli olarak atanmış ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mertk said:

www.guru3d.com a bir bakin istersen. Ekran kartinin yeni driverlarini booster softwarelerini falan indir bir dene, arkadasin da dedigi gibi problemin hardwareden de softwareden de kaynaklaniyor olabilir. En iyi yontem baska bir makinede kartini ve CPU nu denemektir. Ama tabi bu imkanin yoksa, format atip bilgisayarini bos haldeyken de deneyebilirsin. Su anda baska nasil sorunu bulabilecegimiz aklima gelmiyor. Geldikce yazarim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...