Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Soyadi aldim neysee ugrasip kesme isareti fln olmuomus beyendiremedik nese aldim bisi sonunda ama karakter ekranindan baska hicbi yerde gozukmuo ne gelen mailde ne guild ekraninda nede ustume tikladigim yani ustteki karakter ismindede bi deisiklik yok eeee kendim gorup kendim mi eylencem nedir bole deildir heralde oyuna yeni char acan birine versem 4g daha hayirliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kizmadan once bir arastirsaydin, hepsini gosteren bir yer var -anamenude-, baskalari da soyadini gorebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 guilde ve friend listteki herkese sordum ses cikmadi sagdan soldan guildlere sordum 34535 kisi bilmiyorum hmm fln diyince yazdim kusra bakma ama kil oldum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar